Home / Cozyhome  / Συναρπαστικά βιβλία αρχιτεκτονικής και design

Συναρπαστικά βιβλία αρχιτεκτονικής και design

Συναρπαστικά βιβλία αρχιτεκτονικής και design
Εντυπωσιακά βιβλία και λευκώματα που θα συνεπάρουν τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής και του interior design.

Βιβλία και λευκώματα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες και θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις αρχιτεκτονικής και του interior design.

 

Συναρπαστικά βιβλία αρχιτεκτονικής και design

 

 

An ode to Tadao Ando

H σπουδαία διαδρομή του Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando ξετυλίγεται στις 740 σελίδες του λευκώματος “Ando. Complete Works 1975–Today”. Μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες και αρχιτεκτονικά σχέδια, θαυμάζουμε τα εμβληματικά έργα του διάσημου μοντερνιστή αρχιτέκτονα και ανακαλύπτουμε νέα projects, όπως το Shanghai Poly Theater και το Clark Center στο Clark Art Institute στη Μασαχουσέτη.

 

www.taschen.com

 

Συναρπαστικά βιβλία αρχιτεκτονικής και design

 

 

The must-have book

Αφεθείτε στην εκλεπτυσμένη αισθητική και κάντε ένα μοναδικό οπτικό ταξίδι στα τελευταία trends του interior design, με το βιβλίο “Andrew Martin Interior Design Review vol. 23”. Στις 500 ελκυστικές σελίδες του πρακτικού οδηγού, καινοτόμες home decor προτάσεις θα σας εμπνεύσουν για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με φαντασία, καλαισθησία και μοντέρνα αισθητική. Άλλωστε το κορυφαίο βρετανικό design brand είναι συνώνυμο του πρωτοποριακού και δημιουργικού design.

 

www.teneues-books.com

 

 

 
100 years of Bauhaus

Μέσα από το πολυτελές βιβλίο “Bauhaus”, οι design lovers θα γνωρίσουν σε βάθος την συναρπαστική ιστορία του Bauhaus School of Art and Design, που άλλαξε ριζικά την πορεία της σύγχρονης τέχνης, της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού. Η γερμανική σχολή, που ιδρύθηκε αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έκλεισε το 1933, σηματοδότησε ό,τι πιο πρωτοποριακό αναφορικά με τις καλές τέχνες, την τεχνολογία και την χειροτεχνία, δημιουργώντας το δικό της σχεδιαστικό ύφος που αναφέρεται ως στυλ Bauhaus και επηρεάζει το design ακόμη και σήμερα.

 

www.taschen.com

 

Συναρπαστικά βιβλία αρχιτεκτονικής και design

 

Memphis design spirit

Η design και beauty δημοσιογράφος Claire Bingham μας ξεναγεί στον ποτέ βαρετό και εξαιρετικά ευρηματικό κόσμο του μαξιμαλισμού, με το νέο της βιβλίο “More is More”. Πιο συγκεκριμένα, μας εξηγεί γιατί το ανατρεπτικό κίνημα Memphis, που σημάδεψε τον design κόσμο τη δεκαετία του 80’ είναι και πάλι επίκαιρο, σπάζοντας και σήμερα τους κανόνες με τον πιο γοητευτικό και μοντέρνο τρόπο.

 

www.teneues-books.com

 

Συναρπαστικά βιβλία αρχιτεκτονικής και design

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!