Home / Men  / Grooming  / Οι 3 βασικοί λόγοι που χρειάζεσαι επειγόντως ενυδατική κρέμα

Οι 3 βασικοί λόγοι που χρειάζεσαι επειγόντως ενυδατική κρέμα

Οι 3 βασικοί λόγοι που χρειάζεσαι επειγόντως ενυδατική κρέμα
Ιδού οι λόγοι που η επιδερμίδα σου χρειάζεται ενυδατική.

Οι 2+1 λόγοι που το δέρμα του προσώπου σου διψά για ενυδατική κρέμα. Αν δεν την χρησιμοποιείς ήδη, τότε πρέπει να το κάνεις πολύ σύντομα.

 
Οι 3 βασικοί λόγοι που χρειάζεσαι επειγόντως ενυδατική κρέμα

Οι 3 λόγοι που χρειάζεσαι επειγόντως ενυδατική κρέμα

 
Η κόπωση αφήνει τα σημάδια της στο πρόσωπό σου.

Η έλλειψη ύπνου, το στρες και άλλοι παράγοντες που κουράζουν την επιδερμίδα αφήνουν τα σημάδια τους πάνω σου. Έχεις παρατηρήσει πως είσαι κουρασμένος και αυτό πλέον φαίνεται; Τότε ήρθε η στιγμή να αναλάβεις δράση βάζοντας ενυδατική κρέμα. Επένδυσε σε μία που περιέχει τις πολύτιμες για το δέρμα βιταμίνες Α, C και Ε, καθώς και αντιοξειδωτικά στοιχεία.

Στόχος σου είναι να θωρακίσεις την επιδερμίδα σου απέναντι στους κακούς παράγοντες που αναφέραμε παραπάνω ώστε να δείχνεις πιο φρέσκος.

Η πρόωρη γήρανση αφορά και σένα.

Είναι γεγονός πως οι κοινωνικοί παράγοντες βλέπουν θετικά την “ωρίμανση” των ανδρών. Η εικόνα ενός άνδρα με ρυτίδες φαίνεται πως θεωρείται γοητευτική σε αντίθεση με εκείνη των γυναικών που είναι μάλλον αποκρουστική. Σε κάθε περίπτωση, η πρόωρη γήρανση χτυπά την πόρτα και στα δύο φύλα, με τις λεπτές γραμμές αρχικά και έπειτα τις ολοένα και πιο βαθιές ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αν θέλεις να τις προλάβεις βάλε αμέσως στην ρουτίνα περιποίησής σου την ενυδατική κρέμα, αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου σου. Προτίμησε ένα προϊόν με φίλτρα UVA και UVB που σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και χρησιμοποίησέ την σε καθημερινή βάση. Ακόμη, ψάξε για μία κρέμα που περιέχει συστατικά που ενεργοποιούν το κολλαγόνο (κάποια από αυτά είναι τα πεπτίδια, τα οποία στέλνουν σήμα στα κύτταρα του δέρματος ώστε εκείνα να παράξουν κι άλλο κολλαγόνο).

Νιώθεις πως το δέρμα σου σε τραβάει.

Αυτό σημαίνει πως είσαι ένα βήμα πριν την αφυδάτωση. Η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση και τόνωση, από θρέψη. Μπορεί να μην πίνεις αρκετό νερό, να καταναλώνεις πολύ αλκοόλ και να κάνεις κακή διατροφή, μπορεί ακόμη και εξωτερικές συνθήκες -όπως το πολύ κρύο, ο αέρας ή ή ζέστη- να έχουν αφυδατώσει το δέρμα σου. Δώσε το την σημασία που σου ζητά πριν η αφυδάτωση προχωρήσει.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!