Home / Beauty  / Λαδάκια για μακριά και λαμπερά μαλλιά

Λαδάκια για μακριά και λαμπερά μαλλιά

Λαδάκια για μακριά και λαμπερά μαλλιά
3 πολύτιμα λαδάκια για μακριά μαλλιά. 

Μένουμε σπίτι και προσέχουμε εκτός από την υγεία μας, την εμφάνισή μας. Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε ώστε να κάνουμε αποτελεσματικές μάσκες στα μαλλιά μας. Αν θέλουμε να έχουμε μακριά και υγιή μαλλιά τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε 3 λαδάκια στις φυσικές μάσκες μαλλιών μας.  

 
Λαδάκια για μακριά και λαμπερά μαλλιά

 

 

Λάδι καρύδας. 

Το λάδι καρύδας δυναμώνει και ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά, ενώ παράλληλα βοηθά στο να μακρύνουν καθώς θωρακίζει την τρίχα και την κάνει πιο δυνατή απέναντι στο σπάσιμο. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε μία μάσκα και απλώστε το κάνοντας ένα ελαφρύ αλλά αποτελεσματικό μασάζ. Μετά τη θεραπεία με το λάδι καρύδας θα δείτε πως τα μαλλιά σας θα είναι πιο λεία και απαλά, ενώ μακροπρόθεσμα θα είναι πιο δυνατά και υγιή. 

 

Καστορέλαιο. 

Ένα επίσης θαυματουργό έλαιο για τα μαλλιά σας που τα θρέφει, τα βοηθά να μακρύνουν και να γίνουν πιο πλούσια. Το καστορέλαιο ενδυναμώνει την τρίχα, κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά (όπως επίσης και τα φρύδια ή τις βλεφαρίδες) και τους δίνει ένα boost υγείας. Το καστορέλαιο μπορεί να αποτελέσει την επόμενη θρεπτική μάσκα για τα μαλλιά σας. Απλώστε μία γενναία ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών σας και αφήστε τη να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε δύο φορές της εβδομάδα. 

 

Λαδάκια για μακριά και λαμπερά μαλλιά

 

 

Ελαιόλαδο. 

Το ελαιόλαδο είναι σύμμαχος ομορφιάς σας και πραγματικά πολύτιμο για τα μαλλιά σας. Απλώστε το στα μαλλιά σας από τις ρίζες ως τις άκρες, έπειτα τυλίξτε τα με μία πετσέτα και πηγαίνετε για ύπνο. Αφήστε το θαματουργό ελαιόλαδο να δράσει όλο το βράδυ και τα μαλλιά σας το επόμενο πρωί θα είναι πολύ περισσότερο ενυδατωμένα και γερά. Όσο πιο γερά είναι τόσο περισσότερο θωρακισμένα θα είναι απέναντι στο σπάσιμο της τρίχας και την ψαλίδα με αποτέλεσμα να μην χρειάζονται τόσο συχνά κούρεμα. 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!