Home / Good Life  / Η Νέα Ζηλανδία μέσα από το Instagram

Η Νέα Ζηλανδία μέσα από το Instagram

Η Νέα Ζηλανδία μέσα από το Instagram
Όσο υπάρχει το Instagram μπορείς να ανακαλύψεις στη στιγμή μέχρι και τη Νέα Ζηλανδία.

Περιηγήσου σε πολύ ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο Instagram και μάθε περισσότερα για την υπέροχη Νέα Ζηλανδία. Την χώρα με τα συγκλονιστικά τοπία που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τη μεγάλη οθόνη και με φύση που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να έρθουν κοντά στην περιπέτεια, να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους, να θαυμάσουν την ομορφιά της αλλά και να αποφορτιστούν ψυχικά.

Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα νοερό ταξιδάκι στη χώρα του μεγάλου λευκού σύννεφου, όπως την αποκαλούν οι Μαορί, που είναι και οι πρώτοι της κάτοικοι;

Η Νέα Ζηλανδία μέσα από το Instagram

Το Φαράγγι Χοκιτίκα.

Η πανέμορφη Λίμνη Μακένζι.

Το Μίλφορντ Σάουντ.

Η Νέα Ζηλανδία μέσα από το Instagram

 

@purenewzealand

O official λογαριασμός της Νέας Ζηλανδίας στο Instagram θα σε γεμίσει με ανυπομονησία να την επισκεφθείς. Υπέροχες εικόνες θα σε ταξιδέψουν νοερά, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις και στο επίσημο site της χώρας για τους ταξιδιώτες, tourismnewzealand.com.

 

 

@backpackingmatt
Οι εικόνες του περιπετειώδους Travel Blogger, Matt Kyhnn, θα σε συναρπάσουν, δημιουργώντας σου την ανάγκη να επισκεφθείς κάποια στιγμή τη χώρα. O Matt διατηρεί επίσης έναν δημοφιλή ταξιδιωτικό ιστότοπο στον οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα για τη Νέα Ζηλανδία και να προετοιμαστείς κατάλληλα για μελλοντικό σου ταξίδι στην περιοχή.
 
 

 

@youngadventuress

Η εναλλακτική Travel Blogger, Liz Carlson, ζει και εργάζεται στην πόλη Wanaka στη Νέα Ζηλανδία και παραθέτει στον λογαριασμό της στιγμές από τις περιπέτειές της στη χώρα. Μέσα από τις φωτογραφίες της μπορεί κανείς να απολαύσει τη φύση της νησιωτικής αυτής χώρας, να δει καταπληκτικά τοπία, θαυμάζοντας ακόμη εικόνες με ζωάκια που εκείνη αγαπά ιδιαίτερα.

Μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερα ταξιδιωτικά infos για τη χώρα στο site της Liz.

 

 

@samdeuchrass

Ο ταλαντούχος φωτογράφος Sam Deuchrass αποτυπώνει με τον φακό του τις ομορφιές της χώρας και εμείς δεν μπορούμε παρά να τις θαυμάσουμε. Εκτός από συγκλονιστικές φωτογραφίες ανεβάζει και ενδιαφέροντα videos που δείχνουν ακριβώς τι προσφέρει η χώρα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!