Home / Wellness  / Health  / Δώστε γεύση στο νερό σας με 4 healthy τρόπους!

Δώστε γεύση στο νερό σας με 4 healthy τρόπους!

Κάντε την κατανάλωση νερού πιο απολαυστική με 4 tips που του δίνουν γεύση

Το νερό είναι υγεία. Τι γίνεται όμως με όσους θεωρούν το νερό άγευστο και αποφεύγουν να το καταναλώνουν, προτιμώντας αναψυκτικά, ποτά ή καφέδες; Υπάρχει τρόπος να δώσετε γεύση στο νερό και να το καταναλώνετε από εδώ και πέρα με όρεξη. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να πίνουμε καθημερινά τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό για να διατηρηθούμε υγιείς και να ευεργετηθούμε από τις θαυματουργές του ιδιότητες.

Προσθέστε φρούτα.

Κόψτε λεπτές φέτες φρούτων, όπως λεμόνια, λάιμ, τα πορτοκάλια, φράουλες και διάφορα είδη μούρων και αφήστε τα να κάνουν πιο δελεαστικό ένα ποτήρι νερό, προσφέροντάς σας παράλληλα βιταμίνες και βοηθώντας σας να κάνετε ένα επιτυχημένο detox plan!

Δώστε γεύση στο νερό σας με 4 healthy τρόπους!

Προσθέστε βότανα.

Η προσθήκη βοτάνων όπως είναι η μέντα, ο δυόσμος και ο βασιλικός θα χαρίσουν στο νερό αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς, η οποία δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Επενδύστε στα φρουτο-παγάκια!

Φτιάξτε παγάκια από τον χυμό των αγαπημένων σας φρούτων και προσθέστε τα σε ένα ποτήρι ή μια κανάτα με νερό. Αμέσως, η γεύση του νερού θα σας ενθουσιάσει και θα έχετε ένα ελαφρύ ποτό, που μπορείτε να καταναλώνετε με ευχαρίστηση όλες τις ώρες της ημέρας!

Ενυδατωθείτε σε βάθος με αγγούρι.

Νερό με φρέσκια γεύση. Κόψτε μερικές φέτες αγγουριού και δώστε στο νερό μια διαφορετική νότα φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Μην ξεχνάτε ακόμη πως το αγγούρι είναι ιδιαίτερα ενυδατικό όπως το νερό και βοηθά επίσης στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Αν ακόμη δεν έχετε πεισθεί από τις γευστικές εκπλήξεις που μπορούν να σας προσφέρουν οι παραπάνω μικρές συνταγές, αλλά θέλετε να καταναλώνετε περισσότερο νερό, διαβάστε το άρθρο που παρουσιάζει 7 εύκολα και έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το θαυματουργό νερό, το αγαπημένο σας ποτό!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!