Home / Beauty  / Αντηλιακό προσώπου: Πώς να το βάλεις σωστά

Αντηλιακό προσώπου: Πώς να το βάλεις σωστά

Αντηλιακό προσώπου: Πώς να το βάλεις σωστά
Πώς εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό προσώπου σου.

Αντηλιακό προσώπου: Το νούμερο ένα προϊόν για την προστασία και την υγεία της επιδερμίδας σου όλο τον χρόνο. Μάθε πώς να το βάζεις σωστά για να επωφεληθείς της δράσης του.

 

Αντηλιακό προσώπου: Πώς να το βάλεις σωστά

Αντηλιακό προσώπου: Πρόκειται για το σημαντικότερο προϊόν για την υγεία της επιδερμίδας σου. Χρησιμοποίησέ το όλο τον χρόνο -κι όχι μόνο το καλοκαίρι- και προστάτεψε το δέρμα σου. Από τι; Από την πρόωρη γήρανση, τις μελαγχρωματικές διαταραχές, άλλες βλάβες καθώς και από τον καρκίνο του δέρματος.

Αντηλιακό προσώπου: Πώς να το βάλεις σωστά

Το έχουμε συνδέσει μόνο με το καλοκαίρι, κάνοντας ένα τεράστιο λάθος. Η έκθεσή μας στον ήλιο και στις υπεριώδεις ακτίνες του, καταστρέφει το δέρμα μας όλο τον χρόνο, ακόμη και αν έχει συννεφιά.

 

 

Απλώστε μία γενναιόδωρη ποσότητα προϊόντος στα δάκτυλά σας. Δεν χρειάζεται να είσαι φειδωλή με το αντηλιακό σου γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας σου.

Τοποθέτησε στο πρόσωπό σου πρώτα το αντηλιακό σου και μετά την ενυδατική σου κρέμα. Οι ειδικοί λένε πως αυτή η σειρά είναι η σωστή και πως έτσι λαμβάνεις όλα τα ευεργετικά συστατικά που πρέπει και από τα δύο προϊόντα. Παρόλα αυτή η σειρά δεν ισχύει και για τα ορυκτά αντηλιακά, αυτά δηλαδή που περιέχουν ψευδάργυρο (zinc oxide), ή τιτάνιο (​titanium dioxide). Εκεί κάνεις το αντίστροφο. 

Χρησιμοποίησε αντηλιακό κάθε μέρα. Όλο τον χρόνο. Ο ήλιος σε βρίσκει όπου κι αν είσαι. Αν μάλιστα πρόκειται να πας θάλασσα ή σε εξωτερικό χώρο όπου θα εκτεθείς πολύ στον ήλιο, άπλωσέ το 20′ πριν.

Άπλωσε στο πρόσωπό σου αντηλιακό κάθε 90 λεπτά. Η επιδερμίδα σου ιδρώνει και χρειάζεσαι ανανέωση.

Αγόρασε οπωσδήποτε ένα προϊόν με προστασία από την UVA και UVB. Οι ακτίνες UVB αποτελούν το 5% της υπεριώδους ακτινοβολίας που φτάνει στη γη. Οι ακτίνες UVA αντιστοιχούν στο 95% της υπεριώδους ακτινοβολίας και περνούν στην επιδερμίδα ακόμη και τις μέρες που έχει συννεφιά. Αμφότερες είναι επιβλαβείς για την υγεία του δέρματος.

Προτίμησε αντηλιακό για το πρόσωπο με δείκτη spf50 για μέγιστη προστασία. Τέλος, επέλεξε κάποιο που περιέχει και υαλουρονικό οξύ. Έτσι, θα ενισχύσεις την προστασία ενάντια στη γήρανση, εξασφαλίζοντας πιο λαμπερό δέρμα.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!