Home / Lifestyle  / MY by Maria Yeroula: Journey to style and inspiration!

MY by Maria Yeroula: Journey to style and inspiration!

MY by Maria Yeroula: the ultimate fashion items

Η Μαρία Γερούλα, δημιουργός του brand ΜΥ by Maria Yeroula, μας συστήνεται, μας μιλά για τα εμπνευσμένα και stylish items της και μας δίνει στυλιστικές συμβουλές για να αναδείξουμε στο look μας τα μοναδικά μαντήλια της.

 

MY by Maria Yeroula: Journey to style and inspiration!

 
Ποια είναι η ιστορία του ΜΥ by Maria Yeroula και ποια είναι η φιλοσοφία του brand;

Ξεκίνησε το 2011 μόλις είχα τελειώσει με τις υποχρεώσεις της προηγούμενης επιχείρησης μου, σε μία άσχημη χρονικά στιγμή και σε μία χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο. Η πρώτη σκέψη ήταν να δημιουργήσω κάτι αμιγώς ελληνικό, σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, την παραγωγή και τις πρώτες ύλες. Πίστευα και πιστεύω πως στην Ελλάδα μπορούμε να δημιουργήσουμε ποιοτικά, ιδιαίτερα και ανταγωνιστικά προϊόντα. Λατρεύω τα αξεσουάρ, οπότε αποφάσισα να ξεκινήσω με μια σειρά από μαντήλια, πασμίνες, φουλάρια κτλ. και στη συνέχεια να ακολουθήσουν και άλλα αγαπημένα, όπως και έγινε. Έτσι, σήμερα έχουμε σειρές όπως το MY scarf, MY bag και MY beachwear… Τέλος, η φιλοσοφία είναι να νιώθεις πως δημιουργείς και να το εισπράττει ο καταναλωτής. Να αντιλαμβάνεται πως έχει κάτι διαφορετικό, νέο, καινοτόμο και με αισθητική.

 

ΜΥ by Maria Yeroula: Journey to style and inspiration!

 

 

Εκτός από την Ελλάδα, οι δημιουργίες σας διατίθενται και στο εξωτερικό. Τι είναι αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο;

Το αναφέρατε ήδη, απλά ξεχωρίζουν, είναι αληθινά, έχουν την δική τους ταυτότητα. Τα βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό που το θέλουν,
Συνήθως όλα τα ΜΥ έχουν κάτι να “πουν”, ένα μήνυμα, ένα statement, έναν διαφορετικό σχεδιασμό ή κάποια ασυνήθιστα υλικά.

 

 

 

Τα μαντήλια, must-­have επιλογή για κάθε σύγχρονη γυναίκα, αποτελούν σήμα κατατεθέν του brand. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας κάποια tips για να τα εντάξουμε με στυλ στο look μας;

Τα μαντήλια γενικά μπορούν να δώσουν στυλ, χρώμα και άποψη σε ένα ντύσιμο. Μπορούν να φορεθούν σίγουρα με πολλούς τρόπους, απλά κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να τα φοράμε με τυποποιημένο τρόπο. Πρέπει απλά να αφήνουμε ανάλαφρα και όμορφα να μας αγκαλιάζουν και να έχουν κάποια κίνηση πάνω μας, να μπορούν ακόμη και να ξεφύγουν, να γλιστρήσουν από πάνω μας. Τα μαντήλια θα μας προσθέσουν στυλ, δεν θα μας αφαιρέσουν. Καμιά φορά με ρωτούν πώς να φορέσω αυτήν την πασμίνα; Η απάντηση είναι μία. Άφησέ την απλά πάνω σου και όπως πέσει, άφησέ την να ακολουθήσει τις κινήσεις σου και να γίνει δική σου!

 

 

Από που αντλείτε τις ευρηματικές σας ιδέες για τις δημιουργίες σας;

Είναι κάτι που δεν το ξέρω στα αλήθεια, αυτό που ξέρω είναι πως κάθε πρωί με τον καφέ πάντα σκέφτομαι κάτι καινούριο. Πάντως μου αρέσει να λέω και το πιστεύω, πως η Ελλάδα είναι μόδα και τέχνη και χρώματα, το φως και ο αέρας της έχουν υφή, μυρωδιές, χαρακτήρα. Είναι έμπνευση.

 

 
Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε; Υπάρχει κάποιο νέο project σας που βρίσκεται στα σκαριά;

Ναι υπάρχει και είναι στα σκαριά όπως είπατε, μία σημαντική συνεργασία με μεγάλη γνωστή εταιρεία στην Αμερική, αλλά είναι νωρίς να πω κάτι περισσότερο.

 

 

Q&A

Ελλάδα για μένα σημαίνει: Χρώμα

Αγαπημένο μου fashion item: ΜΥ Bucket bag για το 2019

Αγαπημένο μου fashion είδωλο: Δεν έχω, αλλά respect στον Λάκη Γαβαλά.

Αν δεν ήμουν designer θα ήμουν: Δεν είμαι designer, απλά μπορώ και θέλω να δημιουργώ, αυτό δεν αλλάζει.

Καλαισθησία για μένα σημαίνει: Αρμονία

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις stylish δημιουργίες της Μαρίας Γέρουλα στο m-y.gr, καθώς και στη σελίδα της στο facebook MYmyscarf

 

stavroulaarnaouti@cozyhome.gr

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!