Home / Good Life  / Όταν η γαστρονομία συναντά την τέχνη by Ida Skivenes

Όταν η γαστρονομία συναντά την τέχνη by Ida Skivenes

Όταν η γαστρονομία συναντά την τέχνη by Ida Skivenes
Η Ida Skivenes ξέρει πώς να συνδέει την γαστρονομία με την τέχνη. 

Πώς μία απλή φέτα από ψωμί για τοστ μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό μα συναρπαστικό έργο τέχνης; Η ανήσυχη Ida Skivenes ξέρει την απάντηση. 

Η Νορβηγίδα καλλιτέχνιδα έχει ένα μοναδικό ταλέντο. Καταφέρνει να μετατρέπει τα πιο απλά υλικά, όπως ψωμί για τόστ, φρούτα, ξηρούς καρπούς και λαχανικά σε μικρά γαστρονομικά έργα τέχνης που προκαλούν το ενδιαφέρον μας στη στιγμή. 

 

 

Όταν η γαστρονομία συναντά την τέχνη by Ida Skivenes

 

 

Η ταλαντούχα food artist πιστεύει πως το φαγητό μας πρέπει εκτός από νόστιμο, να είναι υγιεινό και διασκεδαστικό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα πιάτα της είναι άλλες φορές πιο αστεία και “παιδικά” και άλλες περισσότερο καλλιτεχνικά… Μα το μόνο σίγουρο είναι πως εντυπωσιάζουν!

 

 

Ανακαλύψτε τα γαστρονομικά έργα τέχνης της Ida Skivenes (IdaFrosk) στον λογαριασμό της στο Instagram και στο ενδιαφέρον blog της 
www.idafrosk.com

 

 

 

Φωτογραφίες: idafrosk.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!