Home / Beauty  / Χτενίσματα και haircuts που σε δείχνουν νεότερη

Χτενίσματα και haircuts που σε δείχνουν νεότερη

Χτενίσματα που σε δείχνουν νεότερη.

 

Εκτός από τις αντιρυτιδικές κρέμες, την προσεγμένη διατροφή και τις επεμβατικές μεθόδους υπάρχουν και άλλοι απλοί τρόποι για να δείχνεις νεότερη. Η αλλαγή στα μαλλιά σου, σου προσφέρει αναζωογόνηση και λάμψη ενώ υπάρχουν κάποια haircut tips και κουρέματα που μπορούν να σε δείχνουν νεότερη.

 

 

Αφέλειες.

Οι αφέλειες προσφέρουν κίνηση στα μαλλιά σου και καθώς καμουφλάρουν τις ρυτίδες μπορούν να σου χαρίσουν μια πιο νεανική και φρέσκια όψη. Τόλμησέ τις ανέμελες ή και ατίθασες όλο ζωή αφέλειες που κολακεύουν κάθε σχήμα προσώπου και σε δείχνουν μικρότερη.

 

Φράντζα.

Η φράντζα είναι η καλύτερη ίσως επιλογή για όσες θέλουν να δείχνουν πιο μικρές και μοντέρνες. Η φράντζα γλυκαίνει το πρόσωπο, είναι ιδανική για όσες έχουν μεγάλο μέτωπο και αφαιρεί πολλά χρόνια, κάνοντας σε να δείχνεις πιο φρέσκια.

 

 
Κοντό καρέ.

Υπάρχει η άποψη πως γενικά τα κοντά μαλλιά δείχνουν μια γυναίκα πιο νέα και ανάλαφρη. Πράγματι το κοντό καρέ κολακεύει σχεδόν κάθε πρόσωπο και σου δίνει σε κάθε γυναίκα να πειραματιστεί με αμέτρητα hairlooks από τα απόλυτα ίσια μαλλιά μέχρι τις χαλαρές μπούκλες.

 

 

Κοντά σγουρά μαλλιά.

Τα μακριά σγουρά μαλλιά μπορεί να δείχνουν πιο «βαριά» και να προσθέτουν χρόνια. Αν έχεις σγουρά μαλλιά προσπάθησε να τα ελαφρύνεις λίγο και επέλεξε ένα κοντό κούρεμα στο ύψος των ώμων. Για ακόμη πιο νεανικό look προτίμησε τις αφέλειες που δίνουν κίνηση και στο κούρεμά σου.

 

 

Μακρύ φιλαριστό καρέ. 

Υπέροχο κούρεμα που γλυκαίνει το πρόσωπο και δίνει την ευκαιρία για πολλούς πειραματισμούς σε χτενίσματα. Το φιλάρισμα χαρίζει επιπλέον όγκο και κίνηση στα μαλλιά και φρεσκάρει το look σου. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!