Home / Good Life  / Φτιάξτε τις πιο νόστιμες, καλοκαιρινές φρουτοσαλάτες

Φτιάξτε τις πιο νόστιμες, καλοκαιρινές φρουτοσαλάτες

Healthy και πεντανόστιμες καλοκαιρινές φρουτοσαλάτες. 

Είναι ό,τι πιο υγιεινό μπορείτε να καταναλώσετε το καλοκαιράκι. Οι φρουτοσαλάτες περιέχουν πολλές βιταμίνες, θρεπτικές ουσίες και φυτικές ίνες, μας ενυδατώνουν και κρατούν το στομάχι μας χορτάτο. Ποια είναι όμως τα tips για να φτιάξετε την πιο νόστιμη και υγιεινή φρουτοσαλάτα; 

 

 

 

Επιλέξτε εποχιακά φρούτα.

Σίγουρα θα ξέρετε πως τα εποχιακά φρούτα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε γιατί είναι πιο υγιεινά και δεν περιέχουν συντηρητικά ή άλλες ουσίες που περιέχουν τα μη εποχιακά φρούτα για να συντηρηθούν. Διαβάστε εδώ τα φρούτα που βγαίνουν τον Ιούλη και κάντε τον δικό σας νόστιμο συνδυασμό. 

 

 

Κάντε την χρωματιστή. 

Εκτός του ότι τα διαφορετικά χρώματα στα φρούτα θα σας κάνουν πιο χαρούμενους και θα σας φτιάξουν τη διάθεση, τα διαφορετικά χρώματα στα φρούτα καταδεικνύουν την ύπαρξη πολλών και διαφορετικών βιταμινών που κάνουν την σαλάτα πιο υγιεινή αλλά και πιο νόστιμη.  

 

 

 

Προτιμήστε φρούτα με λίγα σάκχαρα. 

Επιλέξτε να βάλετε στη φρουτοσαλάτα σας φρούτα με λίγη ζάχαρη όπως είναι τα σμέουρα ή τα κράνμπερις και συνοδέψτε και με άλλα φρούτα κανονικής ή υψηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα, ώστε να ισορροπήσετε τις θερμίδες. 

 

 

Προσθέστε γιαούρτι. 

Για να ενισχύσετε τη γεύση της φρουτοσαλάτας σας, προσθέστε μία ή δυο κουταλιές γιαούρτι. Το γιαούρτι θα σας προσφέρει την απαραίτητη πρωτεΐνη, θα ενδυναμώσει τον οργανισμό σας με τα προβιοτικά και θα βοηθήσει να διατηρήσετε την υγεία του ουροποιητικού σας ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που οι παθήσεις του ουροποιητικού ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!