Home / Beauty  / Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις

Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις

Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις
Οι beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2019. 

Κυρίες του διεθνούς στερεώματος έλαμψαν με την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2019, τόσο με τις στιλιστικές όσο και με τις beauty επιλογές τους. 

 

Juliette Binoche

Σε μία διαφορετική εμφάνιση από αυτές που την έχουμε συνηθίσει, με wet hair look και μακιγιάζ με λάμψεις στα μάτια και στα χείλη, η Juliette Binoche ήταν για ακόμη μία φορά εκθαμβωτική. 

 

Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις

 

 

Barbara Palvin

To old Hollywood look στα μαλλιά της έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ το προσεγμένο και λιτό μακιγιάζ της ανέδειξε στο έπακρο τα φύσει όμορφα χαρακτηριστικά της. Η Barbara Palvin έκανε αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ. 

 

 

Candice Swanepoel

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν αυτή της Candice Swanepoel. Η elegant τουαλέτα της μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ το make up και τα μαλλιά της ήρθαν να ολοκληρώσουν ένα εξαιρετικά κομψό look. Η επιλογή της δε να πιάσει τα μαλλιά της πίσω ήταν η σωστή κίνηση για να αναδείξει τις φινετσάτες γωνίες του προσώπου της. 

 

 

 

Elsa Hosk

Σε παρόμοιο beauty δρόμο κινήθηκε και η Elsa Hosk, η οποία απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ο μινιμαλισμός στο make up είναι συχνά η καλύτερη επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. 

 

Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις

 

 

Zhong Chuxi

Έδωσε έμφαση στα χαρακτηριστικά της με τα πληθωρικά της σκουλαρίκια, επιλέγοντας μία επίσης λιτή γραμμή για το μακιγιάζ της. Ο λόγος για την Zhong Chuxi που προτίμησε μία cat-eye γραμμή για τα μάτια της και ένα ελαφρώς ρόζ ματ κραγιόν για να τονίσει με λεπτότητα τα χείλη της. 

 

Φεστιβάλ Βενετίας 2019: Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!