Home / Beauty  / Spring 2017 top nail looks

Spring 2017 top nail looks

Οι νέες τάσεις για τα νύχια, όπως τις είδαμε στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας.

 

Για ακόμα μία χρονιά, τα μεγαλύτερα fashion shows διαμόρφωσαν τα καινούρια nail trends για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 κι εμείς ανυπομονούμε να τα εφαρμόσουμε όλα και στα δικά μας νύχια! Τα νέα nail designs και trends ικανοποιούν όλα τα γούστα, αφού κυμαίνονται ανάμεσα στα κομψά nudes, την πολυχρωμία αλλά και τα ιδιαίτερα μοτίβα και διακοσμήσεις. Όσο για το σχήμα, τα οβάλ και αμυγδαλωτά νύχια κερδίζουν τις εντυπώσεις.

 

Τα κοντά νύχια φαίνεται, ότι θα κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν, δείχνοντας μια γενικότερη τάση προς το ανδρόγυνο look αλλά και αποκαλύπτοντας τη γοητεία που κρύβεται στην απλότητα.

cozy vibe nail trends

Alice and Olivia S/S 2017

 

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για την άνοιξη του 2017 είναι τα neutral νύχια, με μια δόση έντονου χρώματος, που σίγουρα κάνει τη διαφορά!

cozy vibe nail trends

Alice and Olivia S/S 2017

 

Τα απλικαρισμένα νύχια αποτέλεσαν την έκπληξη σε πολλές επιδείξεις μόδας, κλέβοντας τα βλέμματα με το εντυπωσιακό 3D αποτέλεσμα που δημιούργησαν. Πέρλες, χάντρες και πρωτότυπα αξεσουάρ στόλισαν τα νύχια των μοντέλων, κάνοντας αίσθηση.

cozy vibe nail trends

Libertine S/S 2017

cozy vibe nail trends

Kenzo S/S 2017

 

Φέτος, τα νύχια γίνονται ο καλύτερος καμβάς για γεωμετρικά και γραμμικά σχέδια, όπως είδαμε στις πασαρέλες πολλών διάσημων σχεδιαστών. Καρό, γραμμές αλλά και καρδιές ζωντάνεψαν τα μοναδικά οutfits.

cozy vibe nail trends

Christian Siriano S/S 2017

 

Τα λευκά νύχια είναι διαχρονικά, κάτι που αποδείχτηκε και φέτος ενώ στα shows τα είδαμε συνδυασμένα με πολύχρωμα outfits. Φυσικά, σημαντικά είναι το σωστό σχήμα, καθώς και η τέλεια εφαρμογή του χρώματος.

cozy vibe nail trends

Creautures of the wind S/S 2017

 

Χρώμα πάνω στο χρώμα! Η απόλυτη τάση για φέτος θέλει την εφαρμογή ενός base coat κι έπειτα ενός άλλου χρώματος, ώστε να αναδύεται το ένα μέσα από το άλλο. Ο φουτουρισμός…. στα νύχια μας!

cozy vibe nail trends

Jeremy Scott S/S 2017

 

Τα nude χρώματα εξακολουθούν να είναι in fashion, αναδεικνύοντας ένα κομψό και προσεγμένο στυλ. Φέτος, οι nude βάσεις συνδυάζονται με το γαλλικό λευκό τελείωμα.

beauty nail trends cozyvibe 

Αυτή τη σεζόν, το κλασικό γαλλικό εμπλουτίζεται με χρώμα και αλλάζει σχήματα. Η λευκή γραμμή γίνεται διαγώνια ενώ μπορεί να δώσει τη θέση της σε έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο ή το χρυσό.

 

cozy vibe nail trends

Marissa Webb S/S 2017

 

Τα νύχια σε candy pink αποχρώσεις είναι το πιο ρομαντικό trend αυτής της άνοιξης, συνοδεύοντας άψογα τα girlie outfits. Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, το κλασικό ροζ θα αποκτά peachy χαρακτήρα, αναδεικνύοντας τέλεια το μαυρισμένο δέρμα!

cozy vibe nail trends

Jill Stuart S/S 2017

 

 

Πολλοί σχεδιαστές υιοθέτησαν τις μεταλλικές αποχρώσεις, όπως το ροζ χρυσό και το ασημί, με τη διαφορά, ότι επέλεξαν τα matte τελειώματα για ένα πιο σοφιστικέ λοοκ.

cozy vibe nail trends

Michael Costello S/S 2017

cozy vibe nail trends

Desigual S/S 2017

 

Τέλος, τα sexy κόκκινα νύχια γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών εμφανίσεων! Πρωταγωνιστούν όλες οι αποχρώσεις, από το σκούρο burgundy μέχρι το πληθωρικό πορτοκαλοκόκκινο.

cozy vibe nail trends

Emporio Armani S/S 2017

 

Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη αυτής της σεζόν ήταν σίγουρα οι σκούρες midnight αποχρώσεις, που μοιάζουν με τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό, χάρις στις λεπτομέρειες από μεταλλικό glitter. Ένα κατάλευκο σύνολο, αποτελεί σίγουρα την ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο manicure style.

cozy vibe nail trends

Mugler S/S 2017

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath