Home / Beauty  / Το πιο έξυπνο μυστικό για ξεκούραστο βλέμμα!

Το πιο έξυπνο μυστικό για ξεκούραστο βλέμμα!

Πώς να δείχνεις φρέσκια κάθε πρωί που ξυπνάς; 

Σας έχουμε τη λύση με ένα απλό tip!

Η καραντίνα μας έχει καταβάλει όλες και όλους, ενώ ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για να ξεκουραστούμε (ο οποίος δεν είναι απαραίτητα πολύς ή επαρκής) δεν φαίνεται να έχει αποτελέσματα στο βλέμμα και τα μάτια μας, τα οποία συνεχίζουν να φαίνονται ταλαιπωρημένα. Πώς θα τα φωτίσουμε;

Ένα είναι το μυστικό για να αποκτήσετε ξεκούραστο και πιο νεανικό βλέμμα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Εφαρμόστε το σήμερα κιόλας!

 

Το πιο έξυπνο μυστικό για ξεκούραστο βλέμμα!

 

 

Αγαπημένο μου concealer!

Ένα από τα πιο απαραίτητα και θαυματουργά εργαλεία make up που έχετε στην διάθεσή σας για να δείχνετε πάντοτε ξεκούραστη και φρέσκια είναι το concealer.

Με έξυπνες κινήσεις στα κατάλληλα σημεία του προσώπου σας μπορείτε να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους και να “φωτίσετε” σημεία ώστε να φαίνεστε πιο νέα. Χρησιμοποιείστε το concealer ταμποναριστά στην εσωτερική και στην εξωτερική γωνία των ματιών, στις εξωτερικές πλευρές των ρουθουνιών και στα άνω μέρος των χειλιών σας, ώστε να τονίσετε τα σημεία που χαρίζουν επιπλέον φως και λάμψη στο πρόσωπό σας. 

Η σωστή απόχρωση κάνει θαύματα στα κουρασμένα μάτια. 

Αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί ίσως έχετε αγοράσει την λάθος απόχρωση. Αν έχετε μαύρους κύκλους, τότε η κατάλληλη απόχρωση για εσάς είναι η πορτοκαλί, καθώς μπορεί να σβήσει τη σκούρα – μωβ όψη που δημιουργούν οι σακούλες κάτω από τα μάτια σας -το πορτοκαλί concealer εξουδετερώνει το μέλασμα!- και να σας προσθέσει αμέσως φρεσκάδα και λάμψη. 

 

Σε ποια περίπτωση χρησιμοποιώ διαφορετική απόχρωση concealer;

  • Για τους μαύρους κύκλους: Το πορτοκαλί.
  • Για τις κοκκινίλες: Το πράσινο.
  • Για τη θαμπή επιδερμίδα: Το μωβ. 

 

 

 

 

Πώς εφαρμόζω σωστά το concealer;

Tο παρακάτω video θα σας λύσει κάθε απορία.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!