Home / Fashion  / Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies

Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies

Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies
Stylish tips για να αναδείξουμε τα λατρεμένα hoodies. 

Λατρεύουμε τα hoodies, αλλά συχνά δεν ξέρουμε πως να τα συνδυάσουμε σωστά. Εμείς σας προτείνουμε τρόπους για να τα εντάξετε στο καθημερινό σας look με στιλ. Άλλωστε τώρα που έρχεται ο χειμώνας και οι θερμοκρασίες γίνονται πιο χαμηλές οι φούτερ μπλούζες είναι, για πολλές από εμάς, πάνω-πάνω στη λίστα με τα ρούχα που φοράμε συχνότερα, γιατί αφενός μας κρατούν ζεστές και αφετέρου είναι πολύ άνετες. 

 

 

Hoodie & leather. 

Συνδυάστε το αγαπημένο σας hoodie με ένα leather κολάν ή παντελόνι (κατά προτίμηση στενό) για να δημιουργήσετε ένα sporty και συνάμα κομψό look για όλες τις ώρες της ημέρας. 

 

Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies

Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies

 

 

Strange combo. 

Κι όμως κάποιοι ανορθόδοξοι και λίγο περίεργοι συνδυασμοί, με πρωταγωνιστή το φούτερ, μπορούν να είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένοι. Πειραματιστείτε και τολμήστε το κάτι διαφορετικό, θα βγείτε στιλιστικά κερδισμένες. 

 

 

The denim way. 

Αγαπάμε ιδιαίτερα αυτόν τον συνδυασμό για τη λειτουργικότητα και την άνεσή του. Το denim άλλωστε ταιριάζει με τα πάντα, καθώς είναι ένα ύφασμα χαμαιλέων, και “κουμπούνει” υπέροχα με τα hoodies. 

 

Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies

 

Skirt it up!

Οι φούτερ μπλούζες μπορούν να συνδυαστούν άψογα με midi, mini ή maxi φούστες και να συνθέσουν ένα stylish και βολικό outfit. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να τα φορέσετε μαζί και να δώσετε ένα fashion update στις εμφανίσεις σας. 

 

Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies

Τρόποι για να φορέσουμε τα hoodies

 

 

The cropped way. 

Τα cropped hoodies δίνουν ένα πιο νεανικό touch στο look μας, ενώ μας επιτρέπουν επίσης αμέτρητους συνδυασμούς. Μην ξεχνάτε πως τα αξεσουάρ είναι key στοιχείο σε κάθε look και μπορούν να δώσουν αυτό το extra vibe σε κάθε outfit ξεχωριστά. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!