Home / Beauty  / Τρόποι για να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες

Τρόποι για να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες

Τρόποι για να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες
Φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά με αυτά τα tips. 

Αν δεν θέλετε να κάνετε ντεκαπάζ και να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά μας με τα χημικά, τότε υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες που θα δώσουν λάμψη και φως στη συνολική σας εμφάνιση. Τα πιο ανοιχτά μαλλιά άλλωστε ταιριάζουν απόλυτα με το καλοκαίρι και δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση νεανικότητας και φρεσκάδας. Δοκιμάστε τα τρία παρακάτω tips για πιο ανοιχτά μαλλιά το καλοκαίρι. 

 

 
Χρησιμοποιήστε το λεμόνι.

Το πιο κλασικό και σπιτικό tip για να “ανοίξετε” τα μαλλιά σας ώστε να αποκτήσουν έναν ελαφρώς ξανθό τόνο είναι να τα ψεκάσετε με χυμό λεμονιού και μετά να αφήσετε τον ήλιο να κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Η ηλιοθεραπεία βοηθά τα μαλλιά να γίνουν ελαφρώς πιο ξανθά ώστε να αποκτήσετε ένα ωραίο summery αποτέλεσμα. Βάλτε λοιπόν στην τσάντα παραλίας σας ένα σπιτικό hairspray λεμόνι και χρησιμοποιήστε το περίπου μία με δύο φορές την εβδομάδα. 

 

 

Τρόποι για να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες

 

 

Spray με χαμομήλι. 

Βράστε το χαμομήλι και όταν είναι πλέον στεγνό τοποθετήστε το σε ένα δοχείο με ψεκαστήρα. Στη συνέχεια απλώστε το νεράκι από το χαμομήλι στα μαλλιά σας, άφοβα όσες φορές θέλετε. Το χαμομήλι σε συνδυασμό με την ηλιακή ακτινοβολία βοηθά τα μαλλιά να πάρουν ένα πιο ανοιχτό χρώμα. Μπορείτε να το ψεκάσετε από τις ρίζες έως τις άκρες, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. 

 

 

Ξέβγαλμα με μπύρα.

Ναι, η μπύρα μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά σας να αποκτήσουν ένα πιο ανοιχτό, γλυκό ξανθό χρώμα. Μετά το κανονικό σας μπάνιο με σαμπουάν, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ακόμη ξέβγαλμα με μπύρα. Μπορείτε μάλιστα να ακολουθήσετε αυτό το tip όσες φορές θέλετε, καθώς η μπύρα δεν θα επιβαρύνει την τρίχα και δεν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σας. 

 

 

Extra beauty tip: Μην ξεχνάτε να κάνετε συχνά μάσκες μαλλιών για βαθιά θρέψη, ώστε να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας και να αποτρέψετε τη φθορά τους. 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!