Home / Cozyhome  / Τρεις celebrities-δημιουργοί “μεταμορφώνουν” το σπίτι τους με τη NEF-NEF

Τρεις celebrities-δημιουργοί “μεταμορφώνουν” το σπίτι τους με τη NEF-NEF

Τρεις αγαπημένοι celebrities – δημιουργοί, ο Φάνης Παυλόπουλος, η Τζένη Θεωνά και η Μαντώ Γαστεράτου επέλεξαν λευκά είδη από τη νέα συλλογή NEFNEF Homeware, σε σχέδια που προβάλλουν τις πιο δυνατές τάσεις στο design και υπέροχα αξεσουάρ για να ανανεώσουν το χώρο τους, εκφράζοντας το δικό τους προσωπικό στυλ! 

 

 

Ρομαντικό στυλ και τρυφερή ατμόσφαιρα στο πιο ωραίο βρεφικό δωμάτιο από τη Μαντώ Γαστεράτου.

Παρουσιάστρια, μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός η Μαντώ Γαστεράτου (@madogasteratou) ξεκίνησε την καλοκαιρινή ανανέωση των χώρων του σπιτιού της από το παιδικό δωμάτιο, δημιουργώντας το πιο όμορφο βρεφικό δωμάτιο για το μωρό της! Με κυρίαρχο το γαλάζιο χρώμα, επέλεξε λευκά είδη εξαιρετικής ποιότητας  από τη συλλογή bebe της NEF-NEF Homeware , απόλυτα φιλικά στο ανθρώπινο δέρμα και το περιβάλλον. Τα απαλά σετ σεντόνια από 100% βαμβάκι δένουν με μαξιλάρια και καλάθια με τρυφερά σχέδια και ένα στρογγυλό χαλί για στυλ και πρακτικότητα. Για το δικό της υπνοδωμάτιο η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε floral στοιχεία και αποχρώσεις του ροζ σε αρμονικό συνδυασμό με μπεζ, εκφράζοντας ένα διαχρονικά κομψό στυλ. Στο καθιστικό το κίτρινο, το γαλάζιο και το ροζ λειτουργούν σαν απαραίτητες πινελιές χρώματος, δένοντας ιδανικά με το γκρι και το μπεζ σε έναν χώρο που αποπνέει άνεση  και άψογο στυλ! Εντυπωσιακή είναι η διαμόρφωση της βεράντας σε ένα μποέμ παράδεισο με μεγάλες μαξιλάρες, πουφ και έθνικ prints.

 

Δείτε το extreme make – over και το house tour.

 

 

Η Casual Chic αισθητική του Fanellas.

Ο ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος, ένας από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς στο Instagram με το λογαριασμό @fanellas, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του ανανέωση από το σαλόνι και την τραπεζαρία, επιλέγοντας βαμβακερά ριχτάρια, λινά τραπεζομάντιλα, καλάθια από θαλασσινά φύκια, πουφ και χαλιά από γιούτα, συνδυάζοντας τις neutral με τις έντονες αποχρώσεις. Στην κρεβατοκάμαρα “έδεσε” το γκρι και το μπλε χρώμα σε λευκά είδη εξαιρετικής ποιότητας, συνθέτοντας έναν χώρο άνετο και εξαιρετικά κομψό. 

 

https://www.instagram.com/p/CBTQCZ7HGVd/

 

Θηλυκό και άκρως καλοκαιρινό το σπίτι της ηθοποιού Τζένης Θεωνά.

Η Τζένη Θεωνά (@jennytheona) επέλεξε τη σειρά Blue της NEF-NEF Homeware για να μεταφέρει την αύρα του ελληνικού καλοκαιριού και το στυλ της Μεσογείου στο σαλόνι της. Ταιριάζοντας τις αποχρώσεις του γκρι με το μπλε, η γνωστή ηθοποιός δημιούργησε μια όαση χαλάρωσης με πολλά μαξιλάρια, πουφ, καλάθια και ριχτάρια.  Η πινελιά που κάνει τη διαφορά, ένα υπέροχο χαλί για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τον μικρό της γιο. Στις ίδιες αποχρώσεις συνέθεσε ένα ονειρεμένο σκηνικό στην κρεβατοκάμαρα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα με τα αρωματικά χώρου White Musk της συλλογής NEF-NEF Homeware.

 

 

Μέχρι και την Τρίτη 30/06 (έως τις 23:59), μπορείτε φτιάχνοντας το δικό σας δημιουργικό κολλάζ να κερδίσετε ένα υπέροχο δώρο NEF-NEF Homeware!  Η διαδικασία είναι απλή, δημιουργική και άκρως διασκεδαστική! Μπαίνοντας εδώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα χρώματα και τα υλικά που κυριαρχούν στο σπίτι σας και να τα συνδυάσετε με λευκά είδη και αξεσουάρ διακόσμησης από τη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020, για να ανανεώσετε κάθε χώρο με βάση τη δική σας αισθητική. Ολοκληρώστε το κολλάζ σας με την εγγραφή σας και μοιραστείτε το στις προσωπικές σας σελίδες στα social media (Facebook ή/και Instagram) δείχνοντας σε φίλους και γνωστούς τη δική σας πρόταση ανανέωσης του χώρου σας!

 

 

www.nef-nef.gr

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath