Home / Men  / Το Supertone της Revo, ένα retro πολυτελές ραδιόφωνο

Το Supertone της Revo, ένα retro πολυτελές ραδιόφωνο

Supertone, το εντυπωσιακό wireless ραδιόφωνο της Revo.

Το SuperTone είναι το πρώτο ασύρματο ραδιόφωνο της εταιρείας Revo που υπόσχεται να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ήχου, που θυμίζει μιαν άλλη εποχή. Το retro ραδιόφωνο διαθέτει έναν ενσωματωμένο ενισχυτή 80W Class D, για να σας προσφέρει ζεστό ήχο με σαφήνεια, λεπτομέρεια και πλούσιο μπάσο.

 

Με σύγχρονες δυνατότητες όπως το WiFi Internet Radio, με χιλιάδες σταθμούς παγκοσμίως και Bluetooth 4.2 με συνδεσιμότητα aptX για πρόσβαση σε εξωτερικές συσκευές, θύρα USB και τεχνολογία Qualcomm® aptX ™ για ήχο υψηλής ποιότητας, η νέα συσκευή της Revo αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά.

 

Το πρώτο ασύρματο ραδιόφωνο της βρετανικής εταιρείας, συνδυάζει την vintage αισθητική του 20ού αιώνα με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία.

Με retro αισθητική, απλές κλασσικές γραμμές και υπέροχο design που παραπέμπει στους ήχους μιας άλλης εποχής, η νέα wireless συσκευή της εταιρίας, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ραδιόφωνα που παντρεύουν το παρελθόν με το παρόν. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά όπως αμερικάνικο ξύλο καρυδιάς, αλουμίνιο και χαλύβδινες λεπτομέρειες και σχεδιασμένο από βραβευμένους σχεδιαστές και κατασκευαστές ακουστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, προσφέρει την αίσθηση vintage πολυτέλειας παρέχοντας ταυτόχρονα τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λειτουργίες.  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!