Home / Fashion  / Το show των Dolce & Gabbana έγραψε ιστορία!

Το show των Dolce & Gabbana έγραψε ιστορία!

Το show των Dolce & Gabbana κατενθουσίασε τον κόσμο της μόδας! 

 

Οι εμβληματικοί Dolce & Gabbana παρουσίασαν τη νέα συλλογή τους στην επίδειξη Alta Moda στη λίμνη Como στην Ιταλία! Το σχεδιαστικό δίδυμο κατάφερε για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει τον κόσμο της μόδας με τις κομψές και πληθωρικές δημιουργίες του  δείχνοντας την «υπερβολική πολυτέλεια στις καλύτερες στιγμές της»!

 

 

Μεγαλοπρέπεια, αίγλη, άκρως εντυπωσιακά κομμάτια και διασημότητες, σε μια γιορτή της υψηλής ραπτικής που μαγνήτισε τον κόσμο της μόδας! 

 

https://www.instagram.com/p/BlDnGV-BYrl/?taken-by=stefanogabbana

 

Διάσημα πρόσωπα έκαναν πασαρέλα αναδεικνύοντας υπέροχα τα μοναδικά σύνολα όπως η καθηλωτική Ναόμι Κάμπελ, η Μάγια Μασκ (μητέρα του Έλον Μασκ), η Έλενα Κρίστενσεν, η Εύα Χερτζίκοβα και η Λαίδη Κίτι Σπένσερ, ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα που έκλεψε τις εντυπώσεις!

 

 

https://www.instagram.com/p/BlCk-5ZBHEo/?taken-by=stefanogabbana

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!