Home / Fashion  / Το show του Jean Paul Gaultier x Sacai αναβλήθηκε για το 2021

Το show του Jean Paul Gaultier x Sacai αναβλήθηκε για το 2021

jean paul gaultier
Περιμέναμε αυτή τη συνεργασία με ανυπομονησία, όμως αναβλήθηκε για το 2021.

 

Κατά το τελευταίο του show στην Paris Fashion Week, ο Jean Paul Gaultier μαζί με την ανακοίνωση πως ήταν η τελευταία του επίδειξη μόδας, καθησύχασε το κοινό λέγοντας πως ετοιμάζει κάτι νέο. Στις 4 Μαρτίου λοιπόν, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, αποκάλυψε πως στο εξής, θα προσκαλούσε κάθε σεζόν έναν designer για να σχεδιάσει με τη δική του οπτική και αισθητική τα κομμάτια του οίκου. 

 

 

Η πρώτη του καλεσμένη, που ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά ήταν η Chitose Abe, καλλιτεχνική διευθύντρια της Sacai. Συγκεκριμένα όπως είχε δηλώσει η ίδια “Θαυμάζω την ανατρεπτική θηλυκότητα και την πρωτοτυπία του Jean Paul. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι η πρώτη προσκεκλημένη σχεδιάστρια ενός τόσο συναρπαστικού project“.

 

sacai

 

O Jean Paul Gaultier δήλωσε “Η επανερμηνεία ενός brand υψηλής αισθητικής από διαφορετικούς σχεδιαστές είναι μια ιδέα που είχα στη δεκαετία του ’90. Είμαι χαρούμενος που η ιδέα παίρνει σήμερα ζωή, με την Chitose Abe ως την πρώτη φιλοξενούμενη. Θαυμάζω την δουλειά της και έχουμε πολλά δημιουργικά κοινά και παρόμοια οράματα μόδας. Της δίνω πλήρη ελευθερία”.

 

Δυστυχώς, τον πρόλαβαν οι δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, κι έτσι δεν είχε άλλη επιλογή παρά να μεταφέρει την συγκεκριμένη επίδειξη για τον Ιανουάριο του 2021.

 

 

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!