Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Flow Film & Eco Festival επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικό στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το Flow Film & Eco Festival επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικό στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το Flow Film & Eco Festival επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικό στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Κινηματογραφικές προβολές action sports και έντονο οικολογικό άρωμα κατακλύζουν αυτό το Σάββατο το Λιμάνι Θεσσαλονίκης. 

Εξοπλιστείτε με την πιο καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια, πολλές εκπλήξεις αλλά και πράσινο χαρακτήρα, κάνοντας ένα νοερό ταξίδι σε όσα θα θέλατε να ζήσετε. Το Flow Film & Eco Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, ανανεωμένο και μεγαλύτερο, και όπως πάντα αποφασισμένο να φέρει πιο κοντά το κοινό στα action sports και τη φύση, καθώς και να αυξήσει την οικολογική συνείδηση.

 

 

 

Κινηματογραφικές προβολές με θέμα περιπετειώδη action sports και συναρπαστικά happenings. 

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Αποθήκη ‘Δ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες και φιλοξενεί στις οθόνες της τις κορυφαίες ταινίες για τα actions sports (snowboard, ski, surf & ορειβασία) από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πολλές παράλληλες δράσεις όπως VR experiences, διαγωνισμούς, εκθέσεις (προϊόντων, τέχνης, φωτογραφίας & οικολογίας), βραβεία, μουσική, αλλά και πολλά δώρα για το κοινό.

To Flow Film Festival ξεκίνησε την πορεία του το 2015 από την Αθήνα και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη. Φέτος μεγάλωσε και συμπεριέλαβε έναν ακόμα όρο στην ονομασία του, τον όρο ECO και αυτό γιατί η ευαισθητοποίηση των θεατών για την προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον βασικός στόχος του. Στο Flow Film & Eco Festival θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας sports στη μεγάλη οθόνη και να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να ζείτε πιο ποιοτικά σε ένα καθαρό περιβάλλον. Άλλωστε αυτό τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας ζωής και περιπέτειας δεν θέλουμε όλοι όσοι ζούμε στο σύγχρονο αστικό τοπίο; 

 

 

 

Flow Film & Eco Festival 2019 | Θεσσαλονίκη

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου | 14:00

Αποθήκη Δ’ | του Δήμου Θεσσαλονίκης στο λιμάνι του ΟΛΘ

Προπώληση Εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο Viva.gr | http://bit.do/flowfilmfestskg

 

 

Φυσικά σημεία προπώλησης:

MicroXtreme (Μητροπολίτου Γρεβενών Γενναδίου 5)

ZERO GRAVITY (Τσιμισκή 115)

Petridi.gr (Καρόλου Ντηλ 27)

Samaras Printing Company (Ερμού 43)

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!