Home / Good Life  / Art & Culture  / Το “Billy Bam Bam” του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των One είναι super hit

Το “Billy Bam Bam” του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των One είναι super hit

Το “Billy Bam Bam” του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των One είναι super hit
Τέσσερα εκατομμύρια views σε τέσσερις μήνες κυκλοφορίας για τη μεγαλύτερη χορευτική επιτυχία της χρονιάς, Billy Bam Bam!

Το “Billy Bam Bamτου Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των One βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στις πρώτες θέσεις των charts των ραδιοφώνων σε Ελλάδα και Κύπρο, έγινε ήδη το Νο1 Dance/Club hit της χρονιάς, ανέβηκε στην κορυφή των προτιμήσεων στο Spotify streaming, έγινε το πιο viral τραγούδι στα social media και σαρώνει στο YouTube όπου ξεπέρασε ήδη τα τέσσερα εκατομμύρια views και συνεχίζει ακάθεκτο!

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και το καλοκαίρι του 2020, η καρδιά μας θα συνεχίσει να χτυπάει… Billy Bam Bam!

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Billy Bam Bam» στο YouTube:

https://youtu.be/dFSe1x1ayzM

και 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://konstantinoschristoforoufeatone.lnk.to/BillyBamBamPR

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

 

 

Ακόμη απολαύστε το «Το Ρεμπέτικο Bam» (Billy Bam Bam Parody Version) στο YouTube:

 
Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει και ακούσει όλα με το «Billy Bam Bam», τη Νο1 χορευτική επιτυχία της χρονιάς, σίγουρα κάνετε λάθος.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, δημιουργός και ερμηνευτής του τραγουδιού, μας παρουσιάζει μία άκρως διαφορετική εκτέλεση του ήδη δημοφιλούς τραγουδιού, εκπλήσσοντας και εντυπωσιάζοντας ακόμη και τον πιο αδιάφορο θεατή και ακροατή, το «Ρεμπέτικο Bam»!

Το «Ρεμπέτικο Bam» μας ταξιδεύει εκατό χρόνια σχεδόν πίσω, στον όμορφο και γοητευτικό μουσικό κόσμο του ρεμπέτικου τραγουδιού και με χιουμοριστική έως και αυτοσαρκαστική διάθεση, μας δείχνει πως θα μπορούσε να ήταν το «Billy Bam Bam», αν γραφόταν και κυκλοφορούσε τότε!

Για τις ανάγκες του video του συγκεκριμένου parody version, ο Κωνσταντίνος επιστράτευσε το συγκρότημά του φυσικά, τους ONE, οι οποίοι συμμετέχουν και στο original «Billy Bam Bam» που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ο Φίλιππος-Κωνσταντίνος, ο Πάνος, ο Αργύρης και ο Δημήτρης ανταποκρίθηκαν άμεσα και δίνουν μαζί με τον Κωνσταντίνο, μια κανονική, εξαιρετική παράσταση, χαρίζοντας μας γέλιο και χαρά.

Συμμετέχουν επίσης η στενή φίλη και συνάδελφος του Κωνσταντίνου, η γνωστή σε όλους μας Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία εμφανίζεται τόσο στους στίχους, όσο και στο video clip της original version του τραγουδιού και εδώ υποδύεται με επιτυχία την ωραία παλιά ρεμπέτισσα, το σεκόντο του τραγουδιστή και ο πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Κωνσταντίνου, ο γνωστός μακιγιέρ Δημήτρης Γκίκας, ο οποίος όπως όλοι θα δούμε είναι «ακόμα απλήρωτος».

Η εξαιρετική σκηνοθεσία, το μοντάζ και το post production ανήκει στον Νικόλα Οικονομίδη (Iconico Video Art Productions)

Την ενορχήστρωση έκανε ο Γιάννης Κυφωνίδης και μπουζούκι και μπαγλαμά έπαιξε ο Κώστας Θεοδωρακόπουλος.

«Ρεμπέτικο Bam» λοιπόν και το αγαπημένο μας «Billy Bam Bam» γίνεται όπως δεν το είχαμε φανταστεί και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μας αποδεικνύει ότι στην μουσική όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να γίνονται με μεράκι, κέφι, γνώση, χιούμορ και πάνω απ’ όλα σεβασμό!

Και κάτι άλλο, αυτό είναι μόνο η αρχή! Το ταξίδι του «Billy Bam Bam» συνεχίζεται! Σύντομα!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!