Home / Men  / Το Amazfit Bip Lite, είναι το απόλυτο smartwatch

Το Amazfit Bip Lite, είναι το απόλυτο smartwatch

Amazfit Bip Lite, το πιο cool smartwatch με εντυπωσιακή αυτονομία που φτάνει τις 45 ημέρες. 

Με εντυπωσιακή αυτονομία που φτάνει τις 45 ημέρες χωρίς φόρτιση, το νέο smartwatch της Huami, σας χαρίζει ελευθερία κινήσεων και ευελιξία. Η Transflective οθόνη του (αν και μικρή σε μέγεθος) σε συνδυασμό με την 190mAh μπαταρία του, σας εγγυάται κορυφαία αυτονομία που είναι ιδιαίτερα βοηθητική σήμερα.

 

Η εταιρία Huami, θυγατρική της εταιρίας Xiaomi, δημιούργησε ένα smartwatch που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά των fitness bands, όπως GPS + GLONASS με Διπλό τρόπο λειτουργίας εντοπισμού θέσης, Sleep monitoring για συνεχή και λεπτομερή έλεγχο της ποιότητας του ύπνου σας, Heart rate monitor για να ελέγχετε τον καρδιακό σας ρυθμό και πολλά ακόμη, δίνοντας έμφαση στην ευεξία σας, την μέγιστη αυτονομία και τον λειτουργικό σχεδιασμό.

 

 

Με διακριτικό και sporty σχεδιασμό, που θυμίζει αρκετά ρολόι της Apple, το ρολόι διατίθεται σε διατίθεται σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές – μαύρο, άσπρο, πράσινο και κόκκινο – και διαθέτει μια κομψή οθόνη αφής 1,28.  Οι δυνατότητες του, σας βοηθούν να διατηρήστε fitness και υγιείς, καθώς το νέο Amazfit Bip Lites martwatch, συνεργάζεται άψογα με την Android ή και την iPhone συσκευή σας, μέσω του Mi-Fit app και σας παρέχει χρήσιμες εφαρμογές όπως ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, μετρητή χιλιομέτρων που κάνετε την ημέρα, ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση και πολλά άλλα. Ακόμη, είναι διαθέτει bluetooth και είναι αδιάβροχο, καθώς μπορεί να μείνει κάτω από το νερό για 30 λεπτά περίπου, σε βάθος που αγγίζει το 1,5 μέτρο.

 

 

Λειτουργικό και απλό στην χρήση, με εύκολο μενού και σε πολύ προσιτή τιμή είναι ιδανικό για να γίνει ο νέος σας fitness σύμβουλος και το αγαπημένο σας εντυπωσιακό αξεσουάρ.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!