Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το υπέροχο total black look της Kendall Jenner

Το υπέροχο total black look της Kendall Jenner

Το υπέροχο total black look της Kendall Jenner
H Kendall Jenner μας μαθαίνει τα μυστικά του total black look. 

Αγαπά το μαύρο και μας το έχει αποδείξει καθώς κατά καιρούς το προτιμά σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις της, δημιουργώντας look που έχουν αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και έχουν αγαπηθεί ακόμη και από τους fashion experts. Ο λόγος για την Kendall Jenner και μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της που έκανε πρόσφατα στο Instagram με post της, υπενθυμίζοντάς μας πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μαύρο χρώμα.  

 

Το υπέροχο total black look της Kendall Jenner

Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να δείξει στους ακολούθους της ένα total black lookπου ήταν και απόλυτα επιτυχημένο. Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και βελουτέ υφή, μπλούζα ζιβάγκο και από πάνω ένα κλασικό πουκάμισο, δερμάτινη ζώνη με ασημί λεπτομέρειες που αναδεικνύει τη σιλουέτα και κομψά, ψηλοτάκουνα υποδήματα. Έμπλεξε όμορφα υφές και διαφορετικά μαύρα, δίνοντας έμφαση στη δυναμική της μονοχρωμίας και συνθέτοντας ένα άκρως εντυπωσιακό και σύγχρονο fashion αποτέλεσμα. 

Η Kendall Jenner με το υπέροχο total black look της μας ενέπνευσε!  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!