Home / Good Life  / Το συναρπαστικό animation “UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια”

Το συναρπαστικό animation “UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια”

Το συναρπαστικό animation "UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια"
Το απίθανο animation “UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια” έρχεται  στις 9 Μαΐου στους κινηματογράφους.

Μια υπέροχη και γεμάτη μουσική ταινία κινουμένων σχεδίων που γιορτάζει τη φιλία, τη χαρά, και την ομορφιά τού να είσαι ξεχωριστός!

 

Το συναρπαστικό animation "UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια"

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από πού όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

 

 

Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπουρι

Ηθοποιοί (φωνές): Pitbull, Κέλι Κλάρκσον

Σκηνοθεσία (ελλην.): Πέτρος Δαμουλής

Ηθοποιοί (φωνές):Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!