Home / Men  / Το πρώτο ξύλινο ποδήλατο από σκωτσέζικα βαρέλια ουίσκι!

Το πρώτο ξύλινο ποδήλατο από σκωτσέζικα βαρέλια ουίσκι!

Το ξύλινο ποδήλατο από σκωτσέζικα βαρέλια ουίσκι!

Tο πρώτο ποδήλατο από βαρέλια ουίσκι αποτελεί το καινοτόμο και εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας ποδηλάτων Renovo Bikes και της σκωτσέζικης εταιρείας Glenmorangie που παράγει και διανέμει σε παγκόσμια κλίματα ουίσκι. 

 

 

 

Προϊόν αυτής της εμπνευσμένης συνεργασίας αποτελεί το πρωτοπόρο ποδήλατο που κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από ξύλο βαρελιών που περιέχουν ουίσκι, το οποίο διαχειρίζονται εξειδικευμένοι τεχνίτες που κατασκευάζουν αντικείμενα από ξύλο.  Το όνομα αυτού είναι Glenmorangie Original και είναι σχεδιασμένο προσεκτικά για να προσφέρει ασφαλή και ομαλή πορεία στον δρόμο. 

 

Με εντυπωσιακό, ρετρό αλλά και σύγχρονο design, το ιδιαίτερο αυτό ποδήλατο σας εγγυάται συναρπαστικές και άνετες βόλτες καθώς διαθέτει μια Selle Italia XR Gel Flow σέλα, δύο Vittoria Rubino Pro 700 x 28mm λάστιχα και ένα Shimano Ultegra 6800 σύστημα με γρανάζια. Η τιμή του βέβαια είναι κάπως τσουχτερή καθώς αγγίζει περίπου τα 7.000 δολάρια.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!