Home / Good Life  / Το πιο λαμπρό Πάσχα στο “Salonica” του Makedonia Palace

Το πιο λαμπρό Πάσχα στο “Salonica” του Makedonia Palace

cozyvibe taste easter makedonia palace
Πασχαλινές, γαστρονομικές απολαύσεις με την πιο όμορφη θέα!

Ένα λαμπρό Πάσχα υπόσχεται το Makedonia Palace στο εστιατόριο Salonica, με θέα την ανοιξιάτικη βεράντα και το απέραντο μπλε του Θερμαϊκού. Πασχαλινές γαστρονομικές αποδράσεις θα σας κάνουν να αναβιώσετε τις ελληνικές παραδόσεις, με δημιουργικά πιάτα υπό την συνοδεία του εορταστικού dj set.

 

  • Την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου, πόλος έλξης γίνεται ο εορταστικός πασχαλινός μπουφές με παραδοσιακή υπογραφή και ελληνικό άρωμα. Αυθεντικές εορταστικές γεύσεις για κάθε επιθυμία!

Ατελείωτος μπουφές, στα 65€ / άτομο.

 

cozyvibe taste easter makedonia palace

 

  • Το Μ. Σάββατο 7 Απριλίου, το αναστάσιμο μενού συνδυάζει δημοφιλείς ελληνικές σπεσιαλιτέ με κλασικά διεθνή πιάτα, όπως πατροπαράδοτη μαγειρίτσα αυγολέμονο, κοκορέτσι και τσιγεροσαρμαδάκια, πράσινη σαλάτα με μυρωδικά, ραπανάκι και λαδολέμονο, αρνάκι στη γάστρα με αρωματικά βότανα, ψητές μελιτζάνες και μελωμένα κρεμμυδάκια με πρόβειο γιαούρτι και γλυκό κόκκινο πιπέρι, ψητές πατάτες νέας σοδειάς με δεντρολίβανο και σοκολατένιο αυγό με καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, φράουλες με παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης και επιλογή ανάμεσα σε καφέ ή τσάι, που συνοδεύονται με τσουρέκι και αυγά.

Εορταστικό set menu 4 απολαυστικών πιάτων, 49 € / άτομο.

 

 

  • Την Μ.Παρασκευή 6 Απριλίου, απολαύστε νηστίσιμες παραδοσιακές επιλογές από τον ατελείωτο μπουφέ. Νοστιμιές από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου.

37€ / άτομο.

 

 

Βιώστε την απόλυτη πασχαλινή, γαστρονομική εμπειρία στο Makedonia Palace!

 

Εστιατόριο Salonica, Makedonia Palace Hotel

Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2,  Θεσσαλονίκη

www.makedoniapalace.com

 

*Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Guest Relations κο Δημήτρη Λαζάρου στο +30 2310 897197 ή μέσω email στο guestrel@makedoniapalace.gr

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath