Home / Good Life  / Το νέο trailer της σειράς Λόγω Τιμής (video)

Το νέο trailer της σειράς Λόγω Τιμής (video)

Το νέο trailer της σειράς Λόγω Τιμής (video)
Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer της αγαπημένης σειράς. 

Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά την πρώτη προβολή του και αυτή την φορά έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η σειρά που αγαπήσαμε επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στη μικρή οθόνη για να μας χαρίσει νέες συγκινήσεις. Στην αγαπημένη παρέα που αποτελείται από τους ηθοποιούς Άλκη Κούρκουλο, Κωσταντίνο Μαρκουλάκη, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρη Αλεξανδρή και Αγγελική Δημητρακοπούλου προστίθενται και νέοι ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη όπως είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Λουκία Μιχαλοπούλου και η Μαρία Παπαφωτίου. Το σενάριο έχει επιμεληθεί η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. 

 

Το νέο trailer της σειράς Λόγω Τιμής (video)

 

H ανακοίνωση του ΣΚΑΪ 

Το «Λόγω Τιμής, Είκοσι χρόνια μετά» είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα, αλήθεια. Εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι και θα είναι πάντα για μας το Λόγω Τιμής της ζωής μας.”

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!