Home / Men  / Το νέο Range Rover στο Design Museum του Λονδίνου

Το νέο Range Rover στο Design Museum του Λονδίνου

Δείτε το πρώτοι σε φωτογραφίες

 

Την κορωνίδα στο luxury travel παρουσίασε στο Design Museum του Λονδίνου η Range Rover, με σκοπό να μετατρέψει κάθε ταξίδι σας σε μία πολύτιμη εμπειρία!

 

 

Είτε είστε στη θέση του οδηγού είτε στου συνεπιβάτη, το νέο Range Rover θα σας προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και ψυχαγωγία πέρα από κάθε προηγούμενο.

 

Ξεκινώντας σχεδόν 50 χρόνια πριν, η Range Rover συνεχίζει να εξελίσσεται μέχρι και σήμερα, παρουσιάζοντας με την πάροδο του χρόνου μοντέλα, που παραμένουν στην κορυφή των luxury SUV.

 

 

Η τεχνολογία του σήμερα πηγαίνει το νέο Range Rover ένα βήμα παραπέρα, με plug-in για υβριδική ενέργεια.

 

Το εξωτερικό design έχει εξελιχθεί, ενώ δόθηκε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην άνεση και τις εσωτερικές λειτουργίες της καμπίνας.

 

.

Καθίσματα, που προσφέρουν άλλοτε ζέστη και άλλοτε δροσιά, ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά και 25 υπηρεσίες μασάζ και τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν μέσω ειδικού app, θερμαινόμενα μπράτσα, 17 συνδέσεις με μπρίζες για ρεύμα, USB και HDMI, 4G και Wi-Fi hotspots για μέχρι και 8 συσκευές και μεγάλος αποθηκευτικός χώρο είναι μόνο μερικές από τις καινούριες “προσθήκες” στο νέο Range Rover.

 

Οι πελάτες μας ήταν πολύ ξεκάθαροι για το τι ήθελαν από το νέο Range Rover” δήλωσε ο υπεύθυνος του σχεδιαστικού γραφείου της Land Rover, Gerry McGovern. “Μην το αλλάξετε, απλά κάντε το καλύτερο! Οπότε και όλες οι αλλαγές μας είχαν ως στόχο τη βελτίωση του μοντέλου”.

 

 

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου Range Rover έγινε από την Jaguar Land Rover στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι διαθέσιμο από τώρα για παραγγελίες, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του 2017.

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!