Home / Men  / Το νέο gadget ασύρματης φόρτισης smartphone Halo είναι super cool

Το νέο gadget ασύρματης φόρτισης smartphone Halo είναι super cool

To πιο stylish gadget ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου έχει την υπογραφή της Halo. 

Λειτουργικότητα και στυλ συνθέτουν τον νέο ασύρματο φορτιστή της εταιρίας Halo, ο οποίος αποτελεί ένα μοντέρνο και χρήσιμο gadget, τελευταίας τεχνολογίας.

 

Μετά το Halo Desk, η εταιρία δημιουργεί μια ανανεωμένη έκδοση ασύρματης συσκευής που συνδυάζει άψογα την ομορφιά με την λειτουργικότητα. Ο ασύρματος φορτιστής κινητού τηλεφώνου Halo, είναι κατασκευασμένος από συμπαγές ξύλο, ένα υλικό που προστατεύει το τηλέφωνό σας από ζημιές και ταυτόχρονα προσφέρει μοναδική χειροποίητη αισθητική στο συσκευή. Σχεδιασμένος ώστε να μοιάζει με διακοσμητικό αντικείμενο, αποτελεί ένα πολυχρηστικό, όμορφο gadget που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

 

 

Η συσκευή ασύρματης φόρτισης Halo, μπορεί να συνδεθεί με όλες τις συσκευές κινητού τηλεφώνου, ενώ οι δυνατότητες ασύρματης φόρτισης σαν χαρίζουν την ευελιξία που χρειάζεστε, για τον μεταφέρετε εύκολα μαζί σας όπου πάτε αλλά και να εκτελείτε με επιτυχία διάφορες λειτουργίες την στιγμή που το κινητό σας φορτίζει . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το smartphone σας, με την κομψή ξύλινη βάση του και να αφήσετε το gadget να κάνει τα υπόλοιπα. Τι πιο απλό;

 

 

Το stylish gadget της Halo, διαθέτει διακριτικές κόκκινες και μπλε λυχνίες LED οι οποίες σας ενημερώνουν για το επίπεδο ισχύος και τη συνδεσιμότητα μεταξύ του φορτιστή και του τηλεφώνου σας. Απλό στην χρήση και εντυπωσιακό σε δυνατότητες και εμφάνιση, το νέο gadget ασύρματης φόρτισης της Halo, είναι τα καλύτερο δώρο για εσάς ή τους φίλους σας.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!