Home / Men  / Το νέο Casablanca x New Balance 327 Idéaliste είναι το must-have sneaker της σεζόν

Το νέο Casablanca x New Balance 327 Idéaliste είναι το must-have sneaker της σεζόν

new balance x casablanca
Τα νέα sneakers Casablanca x New Balance 327 Idéaliste κυκλοφόρησαν στις 18 Απριλίου και έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα!

 

Η Casablanca του σχεδιαστή Charef Tajer με καταγωγή από τη Γαλλία και το Μαρόκο, βρέθηκε ξαφνικά στο προσκήνιο της fashion ατζέντας αυτής της σεζόν, με τα παιχνιδιάρικα ρούχα της. Ο Tajer υπήρξε σύμβουλος του Virgil Abloh και συνιδρυτής της Pigalle, πριν ξεκινήσει το δικό του brand και αυτή η συνεργασία με την New Balance τον βάζει πραγματικά στο χάρτη της μόδας.

 

Με δύο έντονα και εντυπωσιακά χρώματα εμπνευσμένα από το Μαρόκο, τα συγκεκριμένα sneakers πρωτοφάνηκαν στο show της Casablanca τον Ιανουάριο στο Παρίσι, πλαισιώνοντας την νέα collection του brand, που σίγουρα θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον.

 

Το 327 Idéaliste είναι εμπνευσμένο από τα μέλη του tennis club της δεκαετίας του ’70, κατασκευασμένο από premium υλικά, ενώ η πράσινη εξωτερική σόλα του που θυμίζει κάτι από Lego το κάνει να ξεχωρίζει.

 

 


Η New Balance είναι ιδιαιτέρως επιλεκτική με τις συνεργασίες της, επιλέγει
brands που πληρούν την ιδιαίτερη αισθητική της. Για την Casablanca δε είναι η πρώτη φορά που λανσάρει κάποιο προϊόν μέσα από συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Casablanca x New Balance 327 Idéaliste έχει φορεθεί από την Kendall Jenner και ήδη εξαντλείται από τα σημεία πώλησης του, τα οποία προς το παρόν είναι μόνο online.

 

 

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!