Home / Beauty  / Το λάδι καρύδας αγαπά την επιδερμίδα μας

Το λάδι καρύδας αγαπά την επιδερμίδα μας

Και συνολικά την εμφάνισή μας!

Γιατί το λάδι καρύδας μας ομορφαίνει; Χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων σε παραδοσιακές θεραπείες ή φυσικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, ενώ γενικά η κατανάλωση καρύδας χαρίζει ευεξία. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας στην beauty ρουτίνα σας;  

 
Μας κάνει πιο λαμπερές!
Είπαμε και παραπάνω ότι το λάδι καρύδας μας ομορφαίνει. Γιατί; Γιατί οι ευεργετικές του ιδιότητες χαρίζουν στο πρόσωπο μας φυσική ακτινοβολία και λάμψη, κάνουν το δέρμα μας πιο απαλό και τέλος το ενυδατώνουν σε βάθος.
 
 
 
 
Ενυδατώνει την επιδερμίδα μας σε βάθος.
 
Μιλώντας για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, πρέπει να αναφέρουμε πως το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικό για ενυδατική λοσιόν σώματος. Ιδιαίτερα δε στα σημεία του σώματός μας που το δέρμα είναι “σκληρό” όπως στους αγκώνες και τα γόνατα, είναι πολύ ευεργετικό και θρέφει το δέρμα μας σε βάθος.
 
 
Κάνει τα μαλλιά μας λαμπερά και υγιή.
Το λάδι καρύδας επίσης ενυδατώνει και αναδομεί σε βάθος τα μαλλιά και τα βοηθά να επανέλθουν στην υγιή τους κατάσταση, αν είναι ταλαιπωρημένα. Πώς θα το χρησιμοποιήσετε:
Απλώστε το έλαιο καρύδας στα μαλλιά σας και αφήστε το να δράσει. Τυλίξτε τα καλύτερα και με ένα σκουφάκι μπάνιου και κοιμηθείτε. Όλες αυτές τις ώρες το έλαιο καρύδα θα δρα ευεργετικά. Όταν τελειώσει η θεραπεία ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό.
 
 
 
 
 
 
Μας διατηρεί νέες κι ωραίες.

Ρυτίδες, τέλος! Το λάδι καρύδας είναι ένα φυσικό αντιγηραντικό κι αυτό γιατί είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για τη γήρανση και επίσης συμβάλλουν στην ανάπλαση των κυττάρων. Το λάδι καρύδας λοιπόν είναι ένα φυσικό ελιξίριο που βοηθά στην αναδόμηση και την ανάπλαση της επιδερμίδας.

 

Νικά το φριζάρισμα στα μαλλιά μας.

Αν η υγρασία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των μαλλιών σας γιατί προκαλεί φριζάρισμα, τότε το λάδι καρύδας είναι αυτό που χρειάζεστε γιατί ακριβώς καταπολεμά το φριζάρισμα και κρατά τα μαλλιά σας στη “σωστή” του θέση.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!