Home / Fashion  / Το εντυπωσιακό πάρτι εγκαινίων του νέου flagship καταστήματος της ΥΑΜΑΜΑΥ!

Το εντυπωσιακό πάρτι εγκαινίων του νέου flagship καταστήματος της ΥΑΜΑΜΑΥ!

Με λαμπερούς διάσημους καλεσμένους από τον χώρο της ελληνικής showbiz!

H ΥΑΜΑΜΑΥ, η γνωστή μάρκα εσωρούχων και μαγιό, γιόρτασε τα εγκαίνια του νέου της flagship καταστήματος στην Ερμού στην Αθήνα, με ένα εντυπωσιακό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο Salon de Bricolage new spot, στο Χριστουγεννιάτικο City Link.

 

Η Σάσα Σταμάτη, η Ντιάνα Σπανού και η Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Ο Fr. Pinto (Πρόεδρος της Inticom), η Χριστίνα Μπόμπα, η Ντιάνα Σπανού, η Άντζελα Φερεντίνου και η Βarbara Cimmino.

 

H πρόεδρος της Yama Hellas, κ. Α. Φερεντίνου, ο πρόεδρος Francesco Pinto και ο αντιπρόεδρος Gianluigi Cimmino της μητρικής Inticom υποδέχθηκαν τους λαμπερούς προσκεκλημένους τους γιορτάζοντας το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Ερμού 18 και συγχρόνως την επέτειο 13 χρόνων της Yamamay στην Ελλάδα!

 

Φένια Κυίμα, Άντζελα Φερεντίνου, πρόεδρος της Yama Hellas, o αντιπρόεδρος της Inticom SpA, Gianluigi Cimmino, η αντιπρόσωπος της Yamamay στη Θεσσαλονίκη, κ. Βούλα Ζαφειράκη και η Σταυρούλα Χριστοφορίδου.

Η Βarbara Cimmino, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Gianluigi Cimmino και η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Βarbara Cimmino, o Franchesco Pinto, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Εκλεκτοί συνεργάτες από το χώρο της της ελληνικής showbiz και των ΜΜΕ, καθώς και franchisees απ’ όλη την Ελλάδα και πολλοί φίλοι, τίμησαν με τη παρουσία τους το ιταλικό brand και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Franchesco Pinto, πρόεδρος της Inticom

Η Άντζελα Φερεντίνου, πρόεδρος της Yama Hellas με την Αντωνία Καλλιμούκου

Η Βιργινια Δικαιούλια, η Ντιάνα Σπανου, η Ειρήνη Ράπτη, ο Ηλίας Γκότσης, η Βασιλική Ρούσου και η Αντζελα Φερεντίνου

 

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα, η Ευριδίκη Βαλάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σάσα Σταμάτη, η Αντωνία Καλλιμούκου και άλλες προσωπικότητες της ελληνικής showbiz! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!