Home / Cozyhome  / Το εμβληματικό showroom του Tom Dixon στη Νέα Υόρκη!

Το εμβληματικό showroom του Tom Dixon στη Νέα Υόρκη!

Ο Tom Dixon’s εγκαινίασε το εντυπωσιακό showroom του στη Νέα Υόρκη! 

 

Ο κορυφαίος industrial designer Tom Dixon, καλωσόρισε πρόσφατα το κοινό της Νέας Υόρκης στο νέο, άκρως εντυπωσιακό Showroom του στο Soho.

 

 

 

Το 2018 φαίνεται να είναι εξαιρετικά δημιουργική χρονιά για τον σχεδιαστή, ο οποίος μετά τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του «The Coal Office» στο Λονδίνο, μας συστήνει το flagship showroom του που άνοιξε τις πύλες του κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης για το έπιπλο και το design, ‘NYCxDESIGN’.

 

 

Σε έναν πολυτελή χώρο 622 τ.μ. -που υπήρξε στο παρελθόν εμβληματικό κατάστημα πολυελαίων- και δύο επίπεδων, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν συλλογές φωτιστικών, επίπλων, διακοσμητικών και αξεσουάρ του δημιουργού ενώ στο cafe του καταστήματος μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή τον χυμό τους!

 

 

 

25 Greene St, New York, NY 10013

 

www.tomdixon.net

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!