Home / Fashion  / Το εκθαμβωτικό show της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Το εκθαμβωτικό show της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Το άκρως εντυπωσιακό show της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

 

Από το κορυφαίο event της μόδας, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο εμβληματικός οίκος της Chanel που εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την νέα collection του για το Φθινόπωρο 2018! 

 

 

O εκκεντρικός σχεδιαστής Karl Lagerfeld, παρουσίασε τις νέες του δημιουργίες οι οποίες όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν τις εντυπώσεις! Ο αειθαλής σχεδιαστής παρουσίασε 60 εντυπωσιακά σύνολα υψηλής ραπτικής για το Φθινόπωρο του 2018, αποδεικνύοντας την αγάπη του στις γυναίκες! 

 

 

Στην πασαρέλα είδαμε εκλεπτυσμένα σύνολα με κυρίαρχο το glitter στοιχείο για υπέροχες glam εμφανίσεις! Είδαμε παλτό, elegant φορέματα με τούλια και ιριδίζοντα στοιχεία αλλά και απαστράπτοντα αξεσουάρ που μεταμορφώνουν που ταιριάζουν απόλυτα με τα σύνολα! 

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες από το εντυπωσιακό show παρακάτω! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!