Home / Cozyhome  / Architecture  / Το ανακαινισμένο διαμέρισμα της Gigi Hadid στο Μανχάταν

Το ανακαινισμένο διαμέρισμα της Gigi Hadid στο Μανχάταν

 

Η Gigi Hadid αποκάλυψε στο Instagram ότι εδώ και ένα χρόνο ανακαίνιζε το μοναδικό διαμέρισμά της στο Μανχάταν με την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας της. Μπορεί να πέρασε τους τελευταίους μήνες στο ειδυλλιακό αγρόκτημα στην Πενσυλβανία αλλά επέστρεψε στο ανακαινισμένο διαμέρισμά της στη γειτονιά NoHo.

 

 

Στο σαλόνι έχει τοποθετήσει ένα Mah Jong Missoni καναπέ και μαξιλάρια από τον Jean-Paul Gaultier. Όλο το διαμέρισμα διακοσμείται με φωτεινούς, γεωμετρικούς καμβάδες από τον καλλιτέχνη Austyn Weiner που εδρεύει στο Λος Άντζελες, ο οποίος σχεδίασε τη συλλογή του 2020 Every x Other.

 

 

 

 

Ένα από τα έργα του Eamon Harrington στον διάδρομο επισημαίνει: «Καλώς ήλθατε, όλες οι ηλικίες, όλα τα χρώματα, όλα τα μεγέθη, όλοι οι πολιτισμοί, όλα τα φύλα, όλες οι πεποιθήσεις, όλες οι θρησκείες, όλοι οι τύποι, όλοι οι άνθρωποι, ασφαλείς εδώ».

 

 

 

 

 

Η Gigi ανέθεσε στη Λίντα Μίλερ Νίκολσον, ιδρύτρια του Salty Seattle, να φτιάξει έγχρωμες πένες, fusilli και linguine για να διακοσμήσει πίσω από τις γυάλινες πλάκες στις πόρτες της κουζίνας. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες όπως η ροζ καρδιά από χαλαζία πάνω σε παλιά αντίγραφα της συνέντευξης του Andy Warhol,  τα χειροποίητα φωτιστικά κομοδίνου από το νησί Orcas και δίπλα στο τζάκι έχει τοποθετήσει ένα ζευγάρι vintage σκι με ένα κόκκινο κασμίρι.

 

 

 

 

 

Το μπάνιο αποτελείται από ένα βεστιάριο γεμάτο με κεριά Byredo και μια μοναδική ταπετσαρία με εξώφυλλα του New Yorker. Επιπλέον διαθέτει μια τεράστια μαρμάρινη περιοχή σε στιλ χαμάμ με αυτόνομη μπανιέρα και γυάλινα ράφια γεμάτα με αρώματα και προϊόντα περιποίησης. Ακριβώς έξω από το μπάνιο υπάρχει ένα πλήρες σαλόνι, γκαρνταρόμπα με φωτισμένους καθρέφτες και μια ντουλάπα γεμάτη με αξεσουάρ.

 

 

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein