Home / Men  / Το έξυπνο και eco-friendly, OjO Commuter Scooter!

Το έξυπνο και eco-friendly, OjO Commuter Scooter!

OjO Commuter Scooter, ένα έξυπνο και stylish σκούτερ

Η εταιρεία OjO Electric, μας συστήνει το σκούτερ της OjO Commuter Scooter, για άνετες, διασκεδαστικές και eco- friendly διαδρομές μέσα στην πόλη! 

Με λεπτές γραμμές, minimal σχεδιασμό και έξυπνες δυνατότητες, το OjO Commuter Scooter® είναι το απόλυτο σκουτεράκι για τις μετακινήσεις σας στο απαιτητικό αστικό περιβάλλον. 

 

 

Το όμορφο σκουτεράκι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς υπόσχεται μηδενικές εκπομπές ρύπων και εξοικονόμηση ενέργειας. Άλλωστε με μια μόνο φόρτιση μπορεί να σας εγγυηθεί διαδρομή σε απόσταση 25 μιλίων. Ακόμη, το ηλεκτρικό και έξυπνο σκούτερ είναι εξοπλισμένο με ανέσεις και αξεσουάρ, όπως Bluetooth που μπορούν να διευκολύνουν τις καθημερινές μετακινήσεις των οδηγών!  

 

 

ojoelectric.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!