Home / Good Life  / Τι συνέβη στη Δευτέρα, ένα πρωτότυπο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

Τι συνέβη στη Δευτέρα, ένα πρωτότυπο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

Τι συνέβη στη Δευτέρα/ What happened to Monday, έρχεται στο σινεμά.

Ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, που θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τους Noomi Rapace, Glenn Close και Willem Dafoe.

 

 

Στην κοινωνία του 2073, οι κυβερνήσεις παίρνουν δραστικά μέτρα για να μειώσουν τον υπερπληθυσμό και την πείνα. Ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα οικογενειακού προγραμματισμού, που ορίζει κάθε οικογένεια να έχει μόνο ένα παιδί. Όμως 7 πανομοιότυπες αδελφές που χρησιμοποιούν την ίδια ταυτότητα, αυτής της Karen Settman, ξεπερνούν αυτό το όριο. Με την βοήθεια του παππού τους (Willem Dafoe), οι αδελφές, που έχουν πάρει τα ονόματά τους από τις 7 μέρες της εβδομάδας, ζουν επιτυχημένα μια κρυφή ζωή. Βγαίνουν έξω από το σπίτι τους 1 φορά την εβδομάδα, η κάθε μια, και όλα κυλούν φυσιολογικά. Όμως μια μέρα η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι…

 

 

Μια δυστοπική, περίεργη ιστορία επιστημονικής φαντασίας που αξίζει να δείτε. Ένα cast ταλαντούχων ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι Glenn Close και Willem Dafoe, και μια ανερχόμενη πρωταγωνίστρια έκπληξη, η Noomi Rapace, που διαθέτει το καλλιτεχνικό υπόβαθρο και την τόλμη να υποδυθεί επτά διαφορετικούς χαρακτήρες. Όπως και η ίδια δήλωσε «Ήταν εντελώς παρανοϊκό και τρομακτικό και διασκεδαστικό, αλλά μετά από δύο ολόκληρες εβδομάδες με πρόβες κατάφερα να μπω στο πετσί και των επτά κοριτσιών. Να κατακτήσω τα χαρακτηριστικά τους και να συνειδητοποιήσω ότι, κατά κάποιον τρόπο, καθεμία έχει και ορισμένα δικά μου χαρακτηριστικά».

 

 

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Tommy Wirkola και το πρωτότυπο σενάριο οι Max Botkin και Kerry Williamson. Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί, Noomi Rapace,  Glenn Close, Willem Dafoe, Marwan Kenzari, Christian Rubeck, Pål Sverre Hagen, Tomiwa Edun και Cassie Clare.

 

 

Η ταινία θα προβληθεί στις 2 Δεκεμβρίου από την Odeon.

Δείτε το trailer: εδώ    

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!