Home / Fashion  / Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού

Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού

Συμβουλές styling, για επιτυχημένο πρώτο ραντεβού!

Η ώρα για το πρώτο ραντεβού πλησιάζει και εσύ έχεις ανακατέψει όλη σου την γκαρνταρόμπα για να δεις τι θα βάλεις. Σίγουρα σήμερα, θες να είσαι ΘΕΑ! Θες διακαώς να τον εντυπωσιάσεις και να τον σαγηνεύσεις. Φόρεσε την πιο χαρούμενη σου διάθεση και με τις παρακάτω προτάσεις σίγουρα θα τον καταπλήξεις.  

 

Maxi Φόρεμα.

Απλό και εντυπωσιακό, το maxi φόρεμα είναι κατάλληλο για δείπνο αλλά και για ποτό. Μονόχρωμα και διακριτικά maxi φορέματα, θα σε κάνουν ακόμη πιο ελκυστική και σέξι. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά μοτίβα και σχέδια, καθώς υπάρχει κίνδυνος να σου δώσουν όγκο. Αν σου αρέσει το μποέμ στυλ, ένα μακρύ φόρεμα με κοσμήματα, μεταλλικές λεπτομέρειες και αξεσουάρ, θα σε κάνει ακόμη πιο κομψή.

 

 

Κόκκινο χρώμα.

Το κόκκινο χρώμα ενδείκνυται για τ ο πρώτο ραντεβού. Το χρώμα της φωτιάς, είναι σαγηνευτικό και μαγνητίζει τα βλέμματα. Αν θέλεις να κάνεις εντύπωση και να δείχνεις φλογερή, διάλεξε ένα ρούχο με κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο χρώμα, δείχνει πάθος, δυναμισμό και εντυπώνεται στην μνήμη. Ακόμη και ένα κόκκινο μπλουζάκι, θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Αν δεν θέλεις να έχεις κόκκινο χρώμα στα ρούχα, δοκίμασε οπωσδήποτε ένα κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο στοιχείο στο πρόσωπο, θα σε κάνει σίγουρα ακαταμάχητη.

 

 

Δερμάτινο jacket.

Διάχυτος δυναμισμός και ροκ διάθεση, είναι τα συνώνυμα των leather ρούχων. Ένα δερμάτινο πανωφόρι όμως, είναι casual αλλά και σικ, και σου προσφέρει ένα ασφαλές αλλά ισχυρό look. Εύκολο στο σετάρισμα, μπορείς να το συνδυάσεις με denim παντελόνι ή ψηλόμεση φούστα και λευκό elegant πουκάμισο.

 

 

Little black dress.

Το κλασικό μαύρο φόρεμα, που έχει κάθε κορίτσι στην ντουλάπα του. Είναι ιδανικό για το πρώτο ραντεβού, καθώς είναι το αγαπημένο σου και αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα σου. Μίνι ή και μέχρι το γόνατο, πιο μεσάτο ή σε Α γραμμή, σου προσφέρει την σιγουριά και άνεση που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις. Μπορείς να το απογειώσεις με κοσμήματα και αξεσουάρ, για super look!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!