Home / Beauty  / Τι μπορεί να κάνει μια μπάρα σαπουνιού στα φρύδια σας;

Τι μπορεί να κάνει μια μπάρα σαπουνιού στα φρύδια σας;

Η νέα μόδα στα φρύδια λέγεται “soap brows” και έχει κατακλύσει το Instagram!

Tα φρύδια μας τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθουν στο beauty προσκήνιο, όπως και οι πρωτότυποι τρόποι περιποίησής τους για το ιδανικό σχήμα.

Μία από τις φετινές hot τάσεις είναι τα πολύ φαρδιά και επιμελώς ατημέλητα φρύδια, γνωστά πλέον ως  “soap brows”, η οποία παραπέμπει στον πολύ ξεχωριστό τρόπο διατήρησης του σχήματός τους με τη χρήση σαπουνιού!

 

Ναι, καλά διαβάσατε! Αντί για μάσκαρα φρυδιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπάρα σαπουνιού, για ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα.

Κι αν έχετε απορία για το πώς μπορείτε κι εσείς να εφαρμόσετε το συγκεκριμένο tip, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα άπειρα tutorials που έχουν κυκλοφορήσει στο Instagram. Eμείς σας προτείνουμε εκείνα της Σουηδής makeup artist Linda Hallberg στο YouTube, με την ίδια να υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο τρικ υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και ευρέως γνωστό από το 2016 και μετά.

 

 

 

Το σαπούνι είναι ο πιο αποτελεσματικό τρόπος για να τονίσετε τα φρύδια σας ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαιτέρως παχιά και πυκνά.

Επιλέξτε ένα διάφανο σαπούνι με γλυκερίνη, ενώ αν ανήκετε σε εκείνες που λατρεύουν τα beauty kits, το Soap Brow Kit είναι το ιδανικό, για τον τέλειο σχηματισμό των φρυδιών σας και απολύτως φιλικό προς την επιδερμίδα σας!

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath