Home / Fashion  / Τελειοποίησε το summer boho look σου!

Τελειοποίησε το summer boho look σου!

Απόκτησε το απόλυτο boho summer look!

Θέλεις να τελειοποιήσεις το bohemian look σου; Διάβασε τον κορυφαίο boho οδηγό για να συνδυάσεις σωστά τα items σου και να γίνεις η απόλυτη μποέμ τύπισσα το καλοκαίρι! Το boho στυλ εκμεταλλεύεται τα άνετα και χαλαρά υφάσματα, σου δίνει πνοή ελευθερίας και είναι επηρεασμένο από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970. Προσάρμοσε τις αρχές του στην δική σου προσωπικότητα και κάνε εντύπωση και αυτό το καλοκαίρι. 

 

Denim σορτς και crop top! 

Συνδύασε το denim σορτσάκι σου -που μπορεί να έχει ξέφτια και να είναι λίγο χίπικο- με ένα crop top μπλουζάκι και με μια μακριά ζακέτα με λουλούδια ή εξωτικά prints. Τέλος, πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό κόσμημα, από σκουλαρίκια μέχρι κολιέ, και είσαι έτοιμη! 

 

 

Boho maxi φόρεμα.

Επέλεξε maxi φορέματα με prints, λουλούδια και μοτίβα και συνδύασέ τα με χαμηλά δερμάτινα σανδάλια, headbands και ασημένια κοσμήματα. Το αποτέλεσμα θα ένα σούπερ boho chic look υπέροχο και απόλυτα καλοκαιρινό. 

 

 
Φόρεσε μπότες!

Ναι, ακόμη κι αν είναι καλοκαίρι το boho στυλ επιβάλλει τις μπότες, οι οποίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Διάλεξε μποτάκια σε cowboy ύφος και συνδύασε τα με ένα φόρεμα, φούστα ή και το denim σορτσάκι σου! 

 

 

Χρησιμοποίησε αξεσουάρ! 

Μεγάλα καπέλα, τουρμπάνια και κορδέλες στα μαλλιά είναι ό,τι πρέπει για να απογειώσεις το boho καλοκαιρινό σου look. Συνδύασέ τε με ελαφρύ βάψιμο και είσαι έτοιμη! 

 

 

Εμπιστεύσου τα κρόσσια! 

Επέλεξε ρούχα ή και αξεσουάρ με κρόσσια και με δαντέλα, αέρινα υφάσματα χωρίς υπερβολές στα χρώματα και απογείωσέ τα με πολλά και έντονα ethnic στοιχεία και λεπτομέρειες. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!