Home / Wellness  / Mind  / Τα secret keys της επιτυχημένης δίαιτας!

Τα secret keys της επιτυχημένης δίαιτας!

Τα secret keys της επιτυχημένης δίαιτας!
Η ψυχολογία της επιτυχημένης δίαιτας!

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της επιτυχημένης δίαιτας. Το να χάσει κανείς βάρος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δείτε τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο mood δίαιτας και ακολουθήστε τις για να επιτύχετε τον στόχο σας.

Μην έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες

Αν βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη το πιο πιθανό είναι απογοητευθείτε γρήγορα και να παρατήσετε την προσπάθεια. Για αυτό τον λόγο, θέστε ρεαλιστικούς στόχους και κινηθείτε με βάση ένα πλάνο που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, για να δείτε σύντομα αλλαγές στο σώμα σας και να κρατήσετε τη διάθεσή σας ανεβασμένη. Μην ξεχνάτε πως η ανεβασμένη διάθεση είναι εξαιρετικά σημαντική την περίοδο που προσπαθεί κάποιος να χάσει κιλά.

Διαχειριστείτε το άγχος σας

Το άγχος, τα νεύρα, ο θυμός και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις δρουν ως ανασταλτικοί παράγοντες στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας, κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποσυμφορίζουν για να αισθάνεστε καλά και να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Βγείτε μία βόλτα μόνοι σας ή με φίλους σας, κάντε yoga, χορέψτε το αγαπημένο σας τραγούδι όταν νιώθετε πως πρέπει να εκτονωθείτε ή κάντε μία επίσκεψη σε spa όταν τα νεύρα σας είναι στο ζενίθ και χρειάζεστε άμεσα κάτι χαλαρωτικό.

Τα secret keys της επιτυχημένης δίαιτας!

Εμπιστευτείτε την αναβλητικότητά σας

Ενώ η αναβλητικότητα είναι συνήθως ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με αρνητικά αποτελέσματα, σε ό,τι αφορά το θέμα της διατροφής μπορεί να μας φανεί εξαιρετικά σημαντική. Τι σημαίνει αυτό; Μην τρώτε σήμερα αυτό που μπορείτε να φάτε και αύριο. Ακολουθώντας αυτή τη στρατηγική μπορείτε να απαλλαγείτε από τις περιττές θερμίδες και να επιτύχετε τον στόχο σας.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!