Home / Beauty  / Τα salty braids είναι το hot hairstyle του καλοκαιριού

Τα salty braids είναι το hot hairstyle του καλοκαιριού

Τα salty braids είναι το hot hairstyle του καλοκαιριού
Τα salty braids είναι το χτένισμα που θα λατρέψετε. 

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο hot χτένισμα για τις αυγουστιάτικες εμφανίσεις σας, σάς έχουμε την απάντηση. Το πιο hot χτένισμα για το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα salty braids δηλαδή τις πλεξούδες ή πλεξουδάκια που μπορείτε να δημιουργήσετε με αλατόνερο. 

Για να φτιάξετε το salty spray το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα άδειο δοχείο με στόμιο ψεκασμού στο οποίο θα τοποθετήσετε το θαλασσινό νερό. Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: 

 

Τα salty braids είναι το hot hairstyle του καλοκαιριού

 

 

Salty braids DIY – Μάθετε όλα τα tips. 

Ψεκάστε στα μαλλιά σας αρκετή ποσότητα θαλασσινού νερού μέχρι να γίνουν υγρά και αφήστε τα να στεγνώσουν. Έπειτα ξεκινήστε να πλέκετε τις πλεξούδες. Εδώ μπορείτε να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει, καθώς κι όλη σας τη δημιουργικότητα για να φτιάξετε τα πλεξουδάκια που σας αντιπροσωπεύουν και ταιριάζουν σε εσάς και τις ανάγκες σας. 

 

 

 

Extra hair tip: Στο τέλος της ημέρας μπορείτε να ξεπλέξετε τα πλεξουδάκια σας και να αφήσετε τα μαλλιά σας λιτά. Αμέσως θα έχετε ένα βραδινό, summery χτένισμα με ελαφρά κύματα ιδανικό και για τις εξόδους σας. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!