Home / Men  / Τα polo T-Shirt της Navy & Green δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας

Τα polo T-Shirt της Navy & Green δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας

Navy & Green

Εξαιρετική ιδέα για δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για εσάς τους ίδιους, το signature polo t-shirt της Navy & Green θα απογειώσει το look σας.

Κλασικό, μονόχρωμο, με ρίγες, λεπρομέρειες και κεντήματα, σε έντονες ή γήινες αποχρώσεις, σε στενή ή φαρδιά γραμμή, είναι σίγουρο πως θα γίνει το αγαπημένο σας fashion item και φέτος.

 

The Classic

Κομψή και νεανική γραμμή, διατίθεται σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις. Με 100% βαμβακερό δίκλωνο ύφασμα από μακρόινα νήματα, έχει μεγαλύτερη αντοχή στο πλύσιμο και καλύτερη απόδοση στα χρώματα.

Navy & Green

 

The Navy

Κανονική γραμμή με contrast στολίσματα και με επεξεργασία soft finish για απαλή αίσθηση.

 

Navy & Green Navy & Green

 

The Mao

Mao γιακάς με antique επεξεργασίες που δίνουν την αίσθηση του παλαιωμένου.

 

Navy & Green Navy & Green

 

The Striped

Ριγέ, στολισμένο στο πίσω μέρος του γιακά με το λογότυπο της Navy & Green.

 

Navy & Green Navy & Green

 

 

www.navygreen-eshop.gr

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!