Home / Beauty  / Τα neon νύχια αποτελούν hot, καλοκαιρινό trend

Τα neon νύχια αποτελούν hot, καλοκαιρινό trend

Τα neon νύχια αποτελούν hot, καλοκαιρινό trend
Οι neon αποχρώσεις στα νύχια είναι extra hot. 

Είναι τολμηρές, έντονες, “ζωντανές” και σίγουρα εντυπωσιάζουν. Οι neon αποχρώσεις μεταπηδούν από τον χώρο του fashion στον κόσμο του beauty για να ανανεώσουν τα άκρα μας και να τους δώσουν έναν signature χαρακτήρα και το καλοκαίρι. Τα φωσφοριζέ φούξια, έντονα κίτρινα, πορτοκαλί, bold πράσινα και μπλε χρώματα επανέρχονται στο nail προσκήνιο φέτος το καλοκαίρι, αποτελώντας hot trend που μας έχει ενθουσιάσει και σκεφτόμαστε να το υιοθετήσουμε στο μανικιούρ μας. 

 

Τα neon χρώματα είχαν κατακλείσει τον fashion κόσμο την δεκαετία του ’80 αντανακλώντας περίφημα την εκκεντρική εκείνη δεκαετία. Εμπνευσμένα από τον sport κόσμο, υπήρξαν μία πανίσχυρη τάση που υιοθέτησαν με χαρά οι γυναίκες, καθώς προσέφεραν φως και νότες δυναμισμού στις στυλιστικές επιλογές τους. Αυτόν τον δυναμισμό, την ένταση και τη μοναδικότητα, έρχονται να δώσουν και στα νύχια μας, μεταμορφώνοντας φέτος τα άκρα μας σε πραγματικά fashion αριστουργήματα. 

 

Δείτε ιδέες για neon μανικιούρ και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας απόλυτα δημιουργικό και extra summery nail look.  

 

Inspired details. 

Οι neon λεπτομέρειες μεταμορφώνουν, ένα κατά τα άλλα basic μανικιούρ, καθώς δημιουργούν οπτικό ενδιαφέρον.  

 

 

 

The bold mix. 

Κάντε τολμηρούς neon συνδυασμούς και απολαύστε ένα δημιουργικό και stylish μανικιούρ. 

 

Τα neon νύχια αποτελούν hot, καλοκαιρινό trend

 

Neon patterns. 

 

Επενδύστε στα ιδιαίτερα μοτίβα και δημιουργήστε νύχια που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. 

 

Τα neon νύχια αποτελούν hot, καλοκαιρινό trend

 

 
 
Distinct colors. 

Μπορεί να επιλέγετε τον δρόμο της “διακριτικής” μονοχρωμίας, όμως η neon απόχρωση είναι από μόνη της ικανή να κλέψει την παράσταση.

 

 

 

Πριν επιλέξετε το επόμενο neon μανικιούρ σας, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, καλοκαιρινό nail αποτέλεσμα και μην ξεχνάτε να αναδεικνύετε το look με μεταλλικά κοσμήματα. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!