Home / Men  / Τα must–have gadgets κατά τη διάρκεια του lockdown

Τα must–have gadgets κατά τη διάρκεια του lockdown

Τα must–have gadgets κατά τη διάρκεια του lockdown
Smart gadgets: Θα σας φανούν πολύ χρήσιμα και θα κάνουν λίγο πιο εύκολο το lockdown – Part 2. 

Ποια είναι τα lockdown must – have gadgets;

Κάναμε μία λίστα με συσκευές που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τη διάρκεια του απαγορευτικού που διανύουμε και θα κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. 

 
Your own printer. 

Ένα πολυμηχάνημα είναι απαραίτητο, όταν εργάζεστε από το σπίτι και θέλετε να κάποιες κάποιες δουλειές εσείς ή τα παιδιά σας. Επενδύστε σε ένα μηχάνημα για να ολοκληρώνετε γρήγορα τις εργασίες σάρωσης και αντιγραφής στο σπίτι σας, καθώς οι μετακινήσεις μας πρέπει να περιορίζονται όλο και περισσότερο. 

 

Τα must–have gadgets κατά τη διάρκεια του lockdownΤα must–have gadgets κατά τη διάρκεια του lockdown

 

 
Για τους gamers!

Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια στο PC κι αφιερώνετε πολλές ώρες σε αυτή την ασχολία -ένα παραπάνω τώρα στην καραντίνα- χρειάζεστε και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αρπάξτε το gaming ποντίκι Logitech G600 MMO και γίνετε οι επόμενοι Master Gamers. Με 20 πλήκτρα (12 ρυθμιζόμενα), με ταχύτητες laser μέχρι και 8200 dpi και αξεπέραστο σχεδιασμό, το ποντίκι αυτό θα κάνει ένα μοναδικό update στο  παιχνίδι σας!

 

 

 

 

Safety first: Phone Sanitizer.

Απόλυτα χρήσιμο gadget -και μετά το πέρας της πανδημίας- είναι μια συσκευή αποστείρωσης κινητών τηλεφώνων κι άλλων αντικειμένων που χρησιμοποιούμε πολύ στην καθημερινότητά μας. Αποστειρώστε το κινητό σας και προσωπικά σου αντικείμενα αξιοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία και απαλλαχθείτε από τους παθογόνους μικροοργανισμούς και βακτηρίδια, φορτίζοντας ταυτόχρονα το κινητό σας!  

 

 

 

Για να κάνουμε και λίγη ατμόσφαιρα. 

Με Bluetooth App Control και δυνατότητα σύνδεσης με Hue Bridge, ο έξυπνος λαμπτήρας Philips Hue E27 (White & Color Ambiance) αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να γνωρίσετε τα πλεονεκτήματα του έξυπνου φωτισμού. Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία χρήσης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον φωτισμό κάθε χώρου ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεσή σας – από τους έντονους φυσικούς λευκούς τόνους της ημέρας μέχρι τους ζεστούς τόνους. Διαχειριστείτε μέσω της εφαρμογής Hue Bluetooth από την οθόνη του smartphone έως και 10 έξυπνους λαμπτήρες Philips Hue με τον πιο εύκολο τρόπο. 

 

Τα must–have gadgets κατά τη διάρκεια του lockdown

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!