Home / Fashion  / Τα must have μαγιό του καλοκαιριού!

Τα must have μαγιό του καλοκαιριού!

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι!

Ιδού οι κυρίαρχες τάσεις στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι. Πάρτε ιδέες για να εμπνευστείτε, να κάνετε σωστές καλοκαιρινές αγορές και να εντυπωσιάσετε στις διακοπές σας με τα πιο must have swimsuits που επιτάσσει η φετινή σεζόν.

Colorful stripes.

Πολύχρωμα ολόσωμα ή μπικίνι που ταιριάζουν απόλυτα με την καλοκαιρινή παιχνιδιάρικη διάθεση. Παίξτε με τα χρώματα, κατά προτίμηση έντονα και ζήστε την χαρά του καλοκαιριού φορώντας το αγαπημένο σας πολύχρωμο swimsuit.

Τα must have μαγιό του καλοκαιριού!

Μαγιό με ζώνη.

Τα swimsuits με ζώνη έχουν αναδειχθεί σε μία από τις πιο hot τάσεις για το φετινό καλοκαίρι. Προτιμήστε τα γιατί η ζώνη τονίζει την μέση και χαρίζει μια πιο θηλυκή και μεσογειακή σιλουέτα. Για ακόμη περισσότερα styling tips για τα swimsuits με ζώνη δείτε εδώ!

High waisted bikinis.

Τονίζουν τις καμπύλες και τη μέση, παρέχοντάς σας φίνο και σέξι look για την θάλασσα ή τη πισίνα!

Τα must have μαγιό του καλοκαιριού!

Girly dots.

Οι βούλες μικρότερες ή μεγαλύτερες δίνουν έναν φρέσκο και ποπ αέρα στα swimsuits. Φέτος πρωταγωνιστούν στα ολόσωμα αλλά και στα μπικίνι, αποτελώντας μια από τις πιο must καλοκαιρινές τάσεις!

Με έναν ώμο.

Θηλυκά, σέξι και όσο πρέπει αποκαλυπτικά τα swimsuits με έναν ώμο αποτελούν ένα από τα hot trends του καλοκαιριού. Επιλέξτε τα για να είστε σαγηνευτικές στην παραλία και να βγείτε φυσικά τις πιο όμορφες selfies. Αν πάλι δεν τα επιλέγετε γιατί φοβάστε πως δεν θα κάνετε ομοιόμορφο μαύρισμα, υπάρχει λύση. Κάντε ηλιοθεραπεία με το μπικίνι σας και όταν πάρετε το ελκυστικό, ηλιοκαμένο χρώμα που επιθυμείτε, γίνετε μια άλλη star του σινεμά με τo extra θηλυκό swimsuit σας!

Animal print.

Τα μαγιό με τροπικά μοτίβα ή animal print στοιχεία και λεπτομέρειες είναι σούπερ stylish φέτος. Προτιμήστε τα γιατί σίγουρα θα κάνετε την διαφορά στην πλαζ και φυσικά θα είστε fashion updated.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!