Home / Fashion  / Τα must have σανδάλια της αγοράς για την φετινή άνοιξη

Τα must have σανδάλια της αγοράς για την φετινή άνοιξη

Τα πιο stylish σανδάλια για ξεχωριστό ανοιξιάτικο look!

Ναι, τα λατρεύουμε τα σανδάλια! Γιατί αυτά τα ανάλαφρα, ρομαντικά κομψοτεχνήματα για τα πόδια μας μπορούν εύκολα να απογειώσουν το look μας και να μας χαρίσουν επιπλέον πόντους στυλ! Καθώς βρισκόμαστε στην εκπνοή της άνοιξης και βαδίζουμε όλο χαρά για το φετινό καλοκαιράκι είπαμε να συγκεντρώσουμε τα πιο εντυπωσιακά και άνετα σανδάλια που κυκλοφορούν στην αγορά για την άνοιξη και καλοκαίρι του 2018. Πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο αγαπημένο σου ζευγάρι, δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις για να είσαι πάντοτε κομψή με τα στυλάτα αυτά υποδήματα! 

 

Λευκές εσπαντρίγιες- Zara.

Οι εσπαντρίγιες έχουν επιστρέψει στην μόδα δυναμικά τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας και για αυτή την σεζόν μια stylish επιλογή για τους ανοιξιάτικους αλλά και καλοκαιρινούς μήνες. Σε χρώμα λευκό ή μαύρο οι συγκεκριμένες εξώφτερνες εσπαντρίγιες είναι το πιο άνετο και instyle αξεσουάρ για τα πόδια σου!

 

 

Gladiator touch- Valentino Garavani.

Με ιταλική φινέτσα και ρωμαϊκό στυλ, τα gladiator σανδάλια του Valentino Garavani  είναι μοντέρνα, πληθωρικά αλλά και κομψά, αναδεικνύοντας υπέροχα τα πόδια σου. Με τρουκς, απλικέ λεπτομέρειες, πολυτελή επένδυση και μοναδικό στυλ θα γίνουν τα πιο αγαπημένα σου υποδήματα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

 

 

Σανδάλια με πέρλες- Bershka. 

Λευκά φλατ σανδάλια με πέρλες και τρουκ που δίνουν χρώμα και ξεχωριστή αισθητική στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό look σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με casual, boho ή και πιο επίσημο outfit και να τα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ. 

 

 
Silver essentials- Ancient Greek Sandals.

Μίνιμαλ και σικ, τα χειροποιήτητα αυτά σανδάλια αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι, κοσμώντας καταπληκτικά τα κάτω άκρα σου. Το ασημί τους χρώμα απογειώνει το look σου και είναι και φέτος απόλυτα stylish. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!