Home / Fashion  / Τα look της Meghan Markle που μας δίδαξαν στυλ!

Τα look της Meghan Markle που μας δίδαξαν στυλ!

Τα look της Meghan Markle που μας δίδαξαν στυλ!
5 look της Meghan Markle που εντυπωσιάζουν

Η Δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle καταφέρνει να κάνει κάθε εμφάνισή της αντικείμενο συζήτησης, ενώ τα look της μας διδάσκουν τα μυστικά του άψογου στυλ και συγκαταλέγονται στις πιο επιτυχημένες fashion στιγμές της διεθνούς showbiz. Επιλέξαμε 5 looks της γλυκύτατης Megkan που θα ζήλευαν ακόμη και τα πιο έμπειρα fashion girls! 

 

Purple elegant 

Σε μία δημόσια εμφάνισή της η αγαπημένη Meghan επέλεξε να συνδυάσει καταπληκτικά τόνους τους μοβ και του μελιτζανί και να σπάσει την σχεδόν μονοχρωμία του look, με chic ασημί υποδήματα. Special detail: O elegant συνδυασμός του μαύρου της καλσόν με τις black λεπτομέρειες στην λαιμόκοψη του φορέματος. 

 

 

Chic athleisure

Ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις της η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι εξαιρετικά κομψή και εντυπωσιακή. Έχοντας πάντοτε στο μυαλό της το motto “less is more”, παίζοντας με παρόμοιες παλ αποχρώσεις και εκμεταλλευόμενη τον royal αέρα της, η Meghan Markle καταφέρνει ακόμη και με ένα υπερμεγέθες puffer jacket να κερδίσει τις εντυπώσεις. Εύγε Meghan! 

 

 

Minimal white 

Λιτή και minimal, η Meghan συνδύασε το λευκό της φόρεμα με μπλε, λεπτεπίλεπτες γόβες. Το απαλό και διακριτικό makeup της σε συνδυασμό με τα chic μαλλιά της, απογειώνουν την απλή μεν και εξαιρετικά προσεγμένη δε εμφάνισή της. 

 

 

Shades of blue

Φορώντας ένα μπλε Givenchy top και μία πλισέ επίσης μπλε midi φούστα, η Meghan απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια. Ολοκλήρωσε την φινετσάτη εμφάνισή της με τις μπλε γόβες της, αποδεικνύοντας πως η μονοχρωμία είναι ένα ισχυρό fashion trend. 

 

 

Classic and modern

Σε μία άλλη δημόσια εμφάνισή της με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Harry, η όμορφη Megkan επέλεξε τον δρόμο του κλασικού και διαχρονικού. Ένα nude- μπεζ φόρεμα που μας φέρνει στο μυαλό την κλασική καμπαρντίνα, ενισχύθηκε από τις chic, nude γόβες της, τα πολυτελή αλλά συνάμα διακριτικά της κοσμήματα, το elegant clutch της σε παρόμοιους χρωματισμούς και φυσικά το εκθαμβωτικό της χαμόγελο. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!