Home / Fashion  / Τα in & out trends για το 2019

Τα in & out trends για το 2019

Τι μένει και τι φεύγει από την γκαρνταρόμπα μας;

Νέος χρόνος, νέα διάθεση, νέα γκαρνταρόμπα! Είναι ένα από τα motto μας κάθε φορά που ξεκινά μια νέα χρονιά, περιλαμβάνοντας μέσα στους στόχους μας και το κομμάτι του στυλ.

 

Το 2018 “έφυγε” παίρνοντας μαζί του αρκετές από τις τάσεις που επικράτησαν κατά τη διάρκειά του και επιτρέποντας σε άλλες να συνεχίσουν να μας γοητεύουν και μέσα στο 2019.

 

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα in & out trends του καινούργιου χρόνου!

 

ΙN TRENDS

 

  • Beige harmony

Η παλέτα του μπεζ επανέρχεται δυναμικά τη νέα σεζόν, δημιουργώντας στυλιστικά παιχνίδια με διαφορετικές γήινες αποχρώσεις, σε δερμάτινα, μεταξωτά αλλά και λινά υφάσματα.

 

 

  • You can handle it!

Oι διάσημες πια handle bags (οι τσάντες με το μικρό χερούλι) συνεχίζουν να κυριαρχούν και το 2019, ως το πιο hot αξεσουάρ της χρονιάς. Mικρές σε μέγεθος και με δομημένο σχήμα, είναι ιδανικές για καθημερινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις.

 

 

 

  • Αrts and crafts

Kαθώς η θερμοκρασία θα ανεβαίνει τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, τα χειροποίητα αξεσουάρ θα έρχονται ολοένα και περισσότερο στο προσκήνιο, ακολουθώντας, όμως, μια αρκετά minimal αισθητική. H τέχνη του macramé επικράτησε σε πολλές πασαρέλες, όπως αυτή του οίκου Missoni και Isabel Marant, τονίζοντας την ανεπιτήδευτη γοητεία του χειροποίητου.

 

 

  • Neons & Pastels

Τα neon χρώματα θα κυριαρχήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν -κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες- δίνοντας νέα διάσταση στα αξεσουάρ μας, ενώ οι γλυκές, παστέλ αποχρώσεις θα μας χαρίσουν θηλυκές αλλά και girly εμφανίσεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019.

 

 

  • Ιt suits you!

Τα κοστούμια ήταν μεγάλη τάση του 2018 και θα εξακολουθήσουν να έχουν μια θέση στην ντουλάπα μας και το 2019, ενώ όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει θα παίρνουν πιο άνετες φόρμες, όπως σακάκια συνδυασμένα με φούστες.

 

 

  • Leather weather

To δέρμα κάνει ισχυρή την παρουσία του όχι μόνο στα πανωφόρια αλλά και σε μεγαλύτερο καμβά, όπως παντελόνια, φούστες και ολόσωμες φόρμες. Σε matte αλλά και πιο shiny εκδοχές, τα δερμάτινα ρούχα θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες τη νέα σεζόν.

 

 

  • The animal print effect!

Κι αν νομίζατε ότι πήρατε αρκετές δόσεις από animal print μέσα στο 2018, γελαστήκατε! Τα leopard και snake prints συνεχίζουν να εμφανίζονται τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με floral μοτίβα, για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

 

 

 

ΟUT TRENDS

 

  • Τhe ruffles

Τα έντονα βολάν δίνουν τη θέση τους σε πιο ήσυχες και χυτές φόρμες, για κομψές εμφανίσεις μέρα και νύχτα.

 

 

 

  • Τhe oversized jackets

Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στους έντονους ώμους και στα ογκώδη πανωφόρια, επιλέγοντας πιο στενές φόρμες.

 

 

 

  • Off the shoulder silhouettes

Κι αν εδώ και καιρό οι ώμοι μας ξεπροβάλλουν παιχνιδιάρικα, το 2019 θέλει το συγκεκριμένο μέρος του σώματός μας αρκετά πιο “προστατευμένο”!

 

 

 

  • Τhe thigh high boots and stillettos

Oι μπότες πάνω από το γόνατο ήταν ένα από τα πιο πολυφορεμένα trends του 2018, που μαζί με τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα θα μείνουν μάλλον για αρκετό καιρό κλεισμένες στην ντουλάπα, καθώς η νέα σεζόν προστάζει midi μποτίνια με πολύ χαμηλό τακούνι.

 

 

  • Τhe casual sportswear

Tα bomber jackets και τα αθλητικά φούτερ μένουν εκτός “παιχνιδιού” το 2019, καθώς αντικαθίστανται από θηλυκά, καλοραμμένα blazers.

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath