Home / Fashion  / Τα H&M υποδέχονται τον οίκο Moschino!

Τα H&M υποδέχονται τον οίκο Moschino!

cozyvibe fashion news moschino
Η συνεργασία που μας έχει ενθουσιάσει!

Πριν 2 μέρες ανακοινώθηκε η συνεργασία της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων H&M με τον διάσημο, ιταλικό οίκο μόδας Moschino, έπειτα από δηλώσεις του Jeremy Scott στο 11ο ετήσιο πάρτυ του, που πραγματοποιήθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

 

H ανακοίνωση ήρθε μέσω Instagram, και συγκεκριμένα με μια live εμφάνιση της Gigi Hadid και του σχεδιαστή. Μοντέλο και designer φορούσαν κομμάτια της νέας συλλογής, δίνοντας μια μικρή γεύση για όλα αυτά που έχουμε να περιμένουμε.

 

https://www.instagram.com/p/BhlcUVogp-s/?utm_source=ig_embed

cozyvibe fashion news moschino

Ο ίδιος ο Scott δήλωσε το πόσο ενθουσιασμένος είναι για αυτή τη συνεργασία, αφού μέσα από αυτή έχει την ευκαιρία να προσεγγίσει περισσότερους fans, με τον πιο άμεσο τρόπο!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμές των ρούχων θα κυμαίνονται από 25 μέχρι 300 δολάρια. Η συλλογή, που θα περιλαμβάνει puffer jackets, στυλάτα denims, καθώς και sportwear κομμάτια, τα οποία θα μπορούν να φορεθούν και σε πιο formal εμφανίσεις, συνδυάζει το pop και glamour look, τα logos και τη street κουλτούρα.

 

Ο οίκος Moschino βαδίζει στα χνάρια της Erdem, που συνεργάστηκε με την H&M πέρυσι, παρουσιάζοντας μια από τις πιο ιδιαίτερες συλλογές womenswear, menswear και αξεσουάρ.

 

Υπομονή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, όταν και θα μπορείτε να αναζητήσετε την Moschino x H&M collection τόσο στα καταστήματα, όσο και online.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath